FOTO ȘI VIDEO Imagini incredibile pe PSG - Lille 4-3. Luis Campos a coborât din tribune pentru a da indicații: reacția lui Christophe Galtier

PSG Christophe Galtier Luis Campos Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 21:17
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 21:34

PSG a obținut o victorie importantă în Ligue 1, în etapa a 24-a din competiția internă. 

Aflată într-o perioadă nefastă din punct de vedere al rezultatelor, PSG s-a chinuit pentru succesul obținut pe teren propriu, cu Lille, scor 4-3.

După primele 17 minute de joc, PSG avea avantaj de două goluri, grație reușitelor lui Kylian Mbappe și Neymar. Oaspeții au egalat prin Dikite și David, iar în minutul 69 au preluat conduferea după ce a înscris și Bamba.

Meciul părea să se îndrepte spre un nou insucces pentru PSG, însă Kylian Mbappe a restabilit egalitatea în minutul 87. Victoria a venit în minutele de prelungire, după ce Lionel Messi a executat perfect o lovitură liberă și a adus cele trei puncte.

Directorul sportiv, reacție incredibilă în timpul partidei
 

În timpul reprizei secunde, la scorul de 3-2 pentru oaspeți, Luis Campos a coborât din tribune până pe marginea terenului și a început să dea indicații jucătorilor. 

La conferința de presă desfășurată după meci, Christophe Galtier a comentat gestul directorului sportiv, explicând că doar și-a dorit să-i motiveze pe fotbaliști. 

"Nu este interferență. La Monaco nu a fost nicio interferență. Luis este pasionat de a câștiga. A fost furie, dar nu e vorba de interferență. Luis are o dorință mare pentru a reuși. ​​Luis face parte din colectivul de antrenori. Nu este o problemă pentru mine, pentru că nu există intervenție tehnico-tactică. Există doar pasiune", a spus Galtier, citat de RMC Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!