GALERIE FOTO După mantia de campion mondial, Messi a purtat și casca de constructor! PSG a anunțat cât a costat noua bază de antrenament

PSG Ligue 1 Lionel Messi Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 20:07
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 20:13

După 19 etape în Ligue 1, Paris Saint-Germain se află în vârful clasamentului cu 47 de puncte din 57 posibile.

Clubul a anunțat pe site-ul oficial că începând cu sezonul 2023/24, parizienii vor dispune de o nouă 'casă' în Poissy, care se situează la doar câțiva kilometri de actuala bază de antrenament a celor de la PSG.

După mantia de campion mondial, Messi a purtat și casca de constructor! PSG a anunțat cât a costat noua bază de antrenament

Pe rețelele social media, clubul a postat imediat fotografii de la noua 'casă'. Lionel Messi, Neymar și Kylian Mbappe nu au lipsit și au purtat, alături de toți ceilalți colegi, căști specifice constructorilor pentru protecția țestei.

„E incredibil. Sunt aici de 10 ani. Credeam că proiectul acesta va dura ceva, nu eram sigur că-l voi mai vedea. Dar să-l văd aproape finalizat... E o mândrie să văd cât de mult se dezvoltă clubul și să ia o asemenea dimensiune. 

Asta denotă faptul că clubul se îndreaptă spre direcția potrivită și că suntem ca o mare familie. Ne dă încredere să facem tot ce e mai bine. Cu o bază de antrenament ca asta, avem cele mai bune condiții să ne antrenăm și să ne pregătim pentru sezoanele următoare”, a spus căpitanul Marquinhos, potrivit site-ului oficial al clubului PSG.

Cât a costat noua bază de antrenament a parizienilor

Tot pe site-ul oficial, Paris Saint-Germain a anunțat și prețul final al lucrărilor de la noul campus al clubului. Astfel, patronul Nasser Al-Khelaifi a scos din buzunar mai puțin de 300 milioane de euro pentru lucrările care au început în 2016 și care se vor finaliza cel târziu în 2024.


Sursă foto: PSG

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!