Conflict la nivel înalt, Aguero vs. Ibrahimovic: "Ești ultimul care să vorbească! Voi nici n-ați fost la Mondial"

Zlatan Ibrahimovic Argentina Cupa Mondiala Lionel Messi Sergio Aguero Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 18:36
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 18:41

Sergio Aguero (34 de ani) i-a dat replica lui Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), după ce atacantul suedez a criticat naționala Argentinei pentru modul în care s-a comportat la Cupa Mondială din Qatar.

Într-un "interviu exploziv", așa cum a fost descris de Mundo Deportivo, Ibrahimovic a spus că "Messi e considerat cel mai bun din istorie și va rămâne în memoria tuturor pentru Cupa Mondială, însă restul jucătorilor s-au comportat urât, iar asta nu pot să respect". De asemenenea, fotbalistul lui AC Milan a adăugat că e "îngrijorat de naționala Argentinei, pentru că nu va mai câștiga nimic altceva" de acum înainte.

Sergio Aguero, replică pentru Zlatan Ibrahimovic

Sergio Aguero, fostul internațional argentinian, retras în 2021 din cauza unor probleme cardiace, i-a dat replica lui Ibrahimovic. Ex-atacantul de la Manchester City a făcut parte din delegația "Pumelor" în Qatar și a ținut să îi aducă aminte lui Zlatan de anumite episoade din cariera sa, dar și despre faptul că țara lui, Suedia, nu a participt la turneul final.

"Îmi aduc aminte că eram la Manchester City și jucam contra lui United. Tu ai avut niște tackling-uri dure și te-ai plâns arbitrului. Cred că ești ultimul care ar trebui să vorbească despre asta. 

Și tu ai avut un comportament urât pe teren. Îmi aduc aminte niște simulări ale tale. Erai la LA Galaxy, ai lovit un jucător, iar apoi ai pretins că el te-a rănit. Ăsta este un comportament frumos pentru tine?

Mi se pare că este nepoliticos să spui despre noi că nu vom mai câștiga. Înainte să te preocupe situația Argentinei, ar trebui să te îngrijoreze țara ta, jucătorii tăi, care nici măcar nu au fost la ultima Cupă Mondială", a spus Aguero, pe contul său de Twitch, potrivit Football Italia.

VIDEO Faza din MLS în care Ibrahimovic a lovit un adversar, apoi a simulat

Ce a spus Zlatan Ibrahimovic

Deși acceptă ideea conform căreia Lionel Messi poate fi considerat cel mai bun fotbalist din istorie, Ibrahimovic s-a arătat deranjat de comportamentul unor jucători argentinieni.

Fără să ofere detalii, Ibrahimovic s-a referit cel mai probabil la Emiliiano Martinez (l-a ironizat constant pe Kylian Mbappe și a făcut un gest obscen după finală), Cristian Romero (s-a bucurat provocator în fața lui Mbappe după un gol din finală) sau poate chiar la Lionel Messi (l-a numit 'prost' pe atacantul olandez Wout Weghorst).

"Messi este considerat cel mai bun din istorie și va rămâne în memoria tuturor după Cupa Mondială câștigată în Qatar. Îmi pare rău pentru Mbappe, pentru că a marcat patru goluri în finală și nu a câștigat. E foarte trist, dar el are deja o Cupă Mondială și va mai câștiga încă una.

Nu mă tem pentru Mbappe, ci pentru jucătorii Argentinei, care nu vor mai câștiga nimic. Messi a câștigat tot și așa va rămâne în memoria oamenilor, însă restul jucătorilor s-au comportat urât și nu am cum să respect asta. Pentru mine, în calitate de sportiv de performanță, este un semn că nu vor mai câștiga", a declarat Ibrahimovic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!