Dramă pentru Ladislau Boloni! Metz a retrogradat după un baraj dramatic cu Saint-Etienne

Ladislau Boloni Metz Saint-Etienne Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2024, 20:45
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2024, 20:45

Metz, echipa pregătită de Ladislau Boloni, a retrogradat în Ligue 2 după ce a pierdut barajul cu Saint-Etienne. Meciul din retur s-a încheiat la egalitate, 2-2.

După ce fosta campioană a Franței a câștigat cu 2-1 meciul din tur, Metz a început cum nu se putea mai rău meciul din retur, de pe teren propriu.

Echipa lui Boloni a rămas în zece oameni încă din minutul șase, după ce tânărul Pape Diallo a văzut direct cartonașul roșu, în urma unui fault dur.

Dramă pentru Ladislau Boloni! Metz a retrogradat în Ligue 2

Chiar și așa, Metz a reușit să înscrie de două ori în minutele 17 și 25, dar nu și-a menținut avantajul de două goluri pe tabelă, care i-ar fi putut asigura rămânerea în Ligue 1.

Saint-Etienne a egalat în minutul 35, prin Leo Petrot, iar jocul a fost împins în reprizele de prelungiri, după ce oaspeții au mai avut un gol anulat în partea secundă. 

Cel care a dat lovitura a fost Ibrahima Wadji, în minutul 117, iar Saint-Etienne a revenit în Ligue 1 cu 4-3 la general în fața lui Metz.

Ladsilau Boloni este antrenorul lui Metz din vara anului 2022, iar la finalul sezonului precedent a reușit să promoveze în Ligue 1. Potrivit site-urilor de specialitate, contractul antrenorului român este valabil până în 2025.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!