"Trebuie să-i rezilieze contractul!" Laszlo Boloni, furios pe propriul căpitan după înfrângerea cu Saint-Etienne

Laszlo Boloni Ligue 1 Metz Fotbal intern Ladislau Boloni/sursa foto: Getty
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 19:59
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 20:16

Metz, echipa pregătită de Laszlo Boloni, a capitulat cu 2-1 în fața lui Saint-Etienne în prima manșă a barajului pentru menținerea în Ligue 1.

La finalul meciului, căpitanul lui Metz, Matthieu Udol, a susținut că echipei i-a lipsit "foarte multă dorință", stârnind furia antrenorului Laszlo Boloni.

Boloni nu a ezitat să-și critice dur jucătorul său în cadrul unui interviu acordat beIN Sports.

"Matthieu Udol a vorbit despre lipsa de dorință? Dacă nu a avut chef de joc, dacă a spus asta, este o greșeală profesională și ar trebui să-i fie reziliat contractul. Sunt prostii, lăsați-mă în pace, nu vreau să aud asta, fie că e Udol, Boloni sau altcineva, sunt greșeli de comunicare. Cum e posibil să spui că cuiva nu i-a păsat? Nu vreau să aud asta, nu e posibil, gata, altă temă acum", a fost reacția dură a antrenorului.

Boloni nu și-a menajat deloc jucătorii după înfrângerea cu Saint-Etienne

Ulterior, antrenorul român a continuat cu criticile la adresa lui Udol, dar și a portarului Alexandre Oukidja, pentru greșelile individuale comise în meci.

"A fost un meci în care am jucat la 70% din potențialul nostru, am văzut lucruri bune, greșeli, am primit un al doilea gol din cauza unei greșeli a lui Oukidja (n.r. - portarul lui Metz) și Udol, chiar cei doi care vorbesc cu voi acum, deci a fost un meci de fotbal cu presiune, dar toată lumea trebuie să fie capabilă să gestioneze un astfel de moment", a mai spus Boloni.

Returul dintre Metz și Saint-Etienne este programat pentru duminică și se va juca pe terenul echipei lui Laszlo Boloni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!