FOTO Cotat la 18 milioane de euro, Ruslan Malinovski a semnat cu un club din Ligue 1

ruslan malinovskyi Olympique Marseille Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 23:17
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 23:31

Clubul francez de fotbal Olympique Marseille a anunţat luni aducerea mijlocaşului ofensiv ucrainean Ruslan Malinovski de la Atalanta Bergamo, sub formă de împrumut, cu opţiunea de cumpărare. 

Sosirea lui Malinovski, care are 29 de ani, era preconizată încă din vara anului trecut însă cele două cluburi nu au reuşit atunci să ajungă la o înţelegere.

Malinovski, la Marseille

Marseille nu a detaliat condiţiile împrumutului jucătorului, dar potrivit mai multor surse mass-media, opţiunea de cumpărare ataşată împrumutului este obligatorie pentru o sumă de 10 milioane de euro plus trei milioane eventuale bonusuri.

Sosirea fostului jucător al lui Genk şi Atalantei îi permite lui OM să compenseze absenţa, din cauza accidentării, a lui Amine Harit, accidentat grav la genunchiul drept înainte de Campionatul Mondial şi al cărei sezon s-a încheiat.

În trei sezoane şi jumătate cu Atalanta, Malinovski a jucat 143 de meciuri, a marcat 30 de goluri şi a oferit 24 de pase decisive. OM a mai amintit că a participat de trei ori în Liga Campionilor cu clubul lombard şi că a fost cel mai bun paseur din Serie A în 2021.

  • 18 milioane de euro e cota de piață a noului jucător de la Marseille

Jucătorul va fi prezentat în cadrul unei conferinţe de presă joi pe Stade Vélodrome. Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!