"Ne vedem luni!" Mesajul ucrainenilor pentru tricolori înainte de meciul de debut la Euro

ruslan malinovskyi EURO 2024 nationala romaniei Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 19:27
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2024, 19:27

Ruslan Malinovskyi, mijlocașul Ucrainei cu 61 de selecții și 7 goluri la națională, a avut un mesaj pentru naționala României.

Mijlocașul ucrainean a declarat că el și colegii săi își doresc un Campionat European memorabil, subliniind că naționala Ucrainei are un mega avantaj prin faptul că are numeroși jucători care evoluează în campionatele europene de top.

"Vrem să facem un campionat memorabil. Mulți (n.r. - fotbaliști ucraineni) joacă în Europa, până acum nu era așa, e mai bine așa, un avantaj. Pentru un asemenea turneu final, de cel mai înalt nivel, avem nevoie de fotbaliști de top pregătiți să joace în campionatele tari", a spus Ruslan Malinovskyi, potrivit GSP.

  • Ruslan Malinovskyi / Getty Images

Malinovskyi a vorbit și despre foștii săi colegi de la Genoa, Radu Drăgușin și George Pușcaș, pe care i-a lăudat pentru calitățile lor, precum și despre Valentin Mihăilă alături de care a jucat la Atalanta. 

"Pe Drăgușin îl cunosc foarte bine. Cred că poate urca în fotbal, să-și dezvolte bine cariera. Îi urez succes. Pe Pușcaș? Da, da, îl cunosc foarte bine. Și pe Mihăilă, de asemenea, îl cunosc și-l apreciez. Sunt poziții diferite. Nu pot compara, e greu. Nu știu dacă George va juca", mai mai spus Malinovskyi.

Mesaj pentru tricolori: "Ce mesaj am pentru ei? Ne vedem luni", a încheiat Malinovskyi.

Cu o vastă experiență la nivel internațional, Malinovskyi va fi cu siguranță un lider important pentru Ucraina la Euro 2024.

România și Ucraina se întâlnesc luni la Euro

Meciul dintre România și Ucraina va avea loc luni, 17 iunie, de la ora 16:00, la Munchen. Cele două naționale se vor mai confrunta apoi cu Belgia și Slovacia în faza grupelor.

Campionatul European din Germania va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!