Christophe Galtier Argentina Cupa Mondiala Lionel Messi PSG Franta

Christophe Galtier a anunțat când revine Lionel Messi la PSG, după triumful Argentinei de la Cupa Mondială

Lionel Messi se află în continuare în vacanță, după ce a triumfat alături de Argentina la Cupa Mondială, în urma unei victorii contra Franței în finală, scor 3-3 (4-2 d.l.d.).

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 14:30
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 14:28

Dacă Neymar, Kylian Mbappe sau alte staruri ale lui PSG au revenit deja la antrenamentele echipei de club și vor fi în lot pentru partida cu Strasbourg, de miercuri, Lionel Messi e în continuare absent.

Lionel Messi revine la PSG pe 2 sau 3 ianuarie

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, a anunțat că i-a oferit o vacanță prelungită lui Lionel Messi după Cupa Mondială, iar argentinianul este așteptat să revină la Paris pe 2 sau 3 ianuarie.

"Leo a făcut un Mondial extraordinar. Având în vedere triumful echipei sale și parada din Argentina, am decis să rămână în vacanță până pe 1 ianuarie. Ni se va alătura pe 2 sau 3 ianuarie.

Sunt disponibili pentru meci Neymar, Marquinhos, Vitinha. Jucătorii spanioli au avut 11-12 zile libere. Toți jucătorii s-au întors la datele stabilite. Am gestionat situațiile lor în funcție de cazul fiecăruia. Cei care au fost eliminați (n.r - de la Cupa Mondială) mai devreme decât era de așteptat se antrenează deja normal.

Avem jucători care au ajuns departe în competiție, cum ar fi Hakimi, care a jucat în toate meciurile și a vrut să ni se alăture cât mai rapid posibil. La fel și Kylian Mbappe, care a evoluat în toate partidele și a a jucat foarte bine. El a vrut să revină la antrenamente foarte rapid. Asta nu înseamnă că ei nu vor avea nevoie de recuperare", a spus Christophe Galtier, potrivit RMC Sport.

În aceste condiții, Lionel Messi va rata meciurile lui PSG din Ligue 1 contra lui Strasbourg (28 decembrie) și Lens (1 ianuarie), iar revenirea sa pe teren s-ar putea produce la partida din Cupa Franței contra lui Chateauroux (6 ianuarie) ori la cea din campionat împotriva lui Angers (11 ianuarie).

PSG, 41 de puncte, este lider în Ligue 1, cu 13 victorii și două remize în 15 etape. Pe podium se mai află Lens (36p) și Rennes (31p).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!