Yoann Gourcuff Girondins Bordeaux Olympique Lyon Franta

Ce LOVITURA! Lyon l-a luat pe Gourcuff!

Clubul Olympique Lyon a anuntat, luni seara, semnarea unui acord cu Girondins Bordeaux pentru transferul mijlocasului Yoann Gourcuff, care va semna un "contract pe termen lung" dupa ce va efectua vizita medicala.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 August 2010, 10:01
Data actualizarii: Marti 24 August 2010, 13:41

"Conditiile acestei tranzactii au fost negociate in baza unei clauze de reziliere de care beneficia jucatorul si care a fost stabilita la 31 iulie cu o valoare forfetara de 22 de milioane de euro in trei transe, pana la 31 decembrie 2012 si o valoare suplimentara de maxim 4,5 milioane de euro conditionata de o eventuala cedare a jucatorului de catre Olympyque Lyon", se arata intr-un comunicat al clubului lyonez.

"Olympique Lyon se bucura de venirea lui Yoann Gourcuff, principalul obiectiv al clubului si al managerului general Claude Puel pentru a oferi o noua dimensiune liniei de mijloc", se mentioneaza in comunicat.

Girondins Bordeaux a anuntat, la randul sau, ca acest transfer s-a facut in interesul clubului, in acord cu antrenorul si staful tehnic si in conformitate cu angajamentele contractuale luate cu jucator.

Dupa doua sezoane la Girondins, Gourcuff, in varsta de 24 de ani, se va intalni la Lyon cu Hugo Lloris si Jeremy Toulalan, doi dintre prietenii sai apropiati din echipa Frantei, insa va evolua si in Liga Campionilor, unde echipa din Bordeaux nu a reusit sa se califice sezonul trecut.

Modifică setările cookies