Franta

"Când va juca Lionel Messi pentru PSG?" Pochettino n-a ezitat și a răspuns prompt

Suporterii lui PSG sunt nerăbdători să-l vadă pe Lionel Messi în teren. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 August 2021, 19:13
Data actualizarii: Joi 19 August 2021, 19:19

"Vom vedea", a răspuns antrenorul lui Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino, când a fost întrebat vineri, într-o conferinţă de presă, dacă fotbalistul argentinian Lionel Messi va fi în lotul pentru meciul de campionat de vineri de la Brest, scrie ziarul Le Parisien.

Întrebat dacă Messi va fi inclus în lotul pentru această partidă şi cum i se par primele zile ale atacantului la noua sa echipă, tehnicianul a răspuns: "Noi încă nu am stabilit lotul. Mai analizăm asta. Vom vedea. Toată lumea ştie ce aduce el. Ştim ce înseamnă Leo. El este foarte pozitiv. Se adaptează foarte repede la acest grup. Suntem mulţumiţi de aportul lui."

"Conexiunea a fost foarte rapidă. Are un raport bun cu toţi coechipierii săi. Sunt mulţumit de adaptarea sa", a mai spus argentinianul despre compatriotul său. Pochettino a fost întrebat dacă altă achiziţie de marcă a echipei, portarul italian Gianluigi Donnarumma, va fi în lotul pentru întâlnirea cu Brest.

"Analizăm situaţia în legătură cu meciul de la Brest. Suntem mulţumiţi de integrarea sa. Este cel mai bun jucător de la EURO. Este vizibil, la fel ca Messi. Adaptarea sa este bună. La fel energia sa. La fel ca în cazul tuturor jucătorilor care au venit", a răspuns antrenorul. "Dacă este convocat, analizăm posibilitatea să poată juca", a adăugat el. 

Agerpres 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies