ANUNTUL care il sperie si pe Ibrahimovic! PSG sufera GRAV: pierdere de zeci de milioane de euro! Detalii:

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 20:34

	ANUNTUL care il sperie si pe Ibrahimovic! PSG sufera GRAV: pierdere de zeci de milioane de euro! Detalii:

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

PSG a scos doar o remiza in partida cu Monaco, scor 1-1. Un meci in care Ibrahimovic a ratat cam din toate pozitiile, partida in care brazilianul Thiago Silva s-a accidentat, chiar in minutul 15.

Chiar daca antrenorul s-a ferit sa discute dupa meci despre gravitatea accidentarii capitanului, Thiago Silva a scris pe Instagram ca va lipsi timp de sase saptamani, din cauza problemelor pe care le are la coapsa stanga:

"Buna ziua tuturor, am vesti proaste. Dar putea fi si mai rau. Dupa analizele medicilor, mi-au spus ca voi fi nevoit sa lipsesc sase saptamani", a spus Silva.

Fara el in teren, PSG va juca mai multe meciuri extrem de importante: In Liga - cu Benfica si doua partide cu Anderlecht -, iar in campionat nu va aparea in derby-ul cu OM. Thiago Silva ii va lipsi si Braziliei in partidele amicale cu Coreea de Sud si Zambia, din noiembrie.

Thiago Silva are 29 de ani si este evaluat de transfermarkt.de la 40.000.000 de euro. In lotul parizienilor, el este al doilea cel mai scump jucator dupa Cavani (60 de mil.).

Un detaliu ciudat: Silva s-a accidentat chiar de ziua lui.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Fenomenul overbooking, urmărit de Inspectorul PRO. Cum se desfășoară procedura de recuperare a banilor
BRAT