Franta

A umilit Steaua in Liga, e ZEUL loviturilor libere, dar s-a saturat sa vorbeasca in euro! Gestul EMOTIONANT al lui Juninho:

Nu toti fotbalistii sunt morti dupa bani! Fosta vedeta a lui Lyon, Juninho Pernambucano, s-a saturat sa-si verifice lunar cardul

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iunie 2011, 17:17
Data actualizarii: Vineri 17 Iunie 2011, 17:29

Juninho s-a intors in Brazilia, la echipa care l-a trimis la Lyon, in 2001. La 36 de ani, mijlocasul a castigat suficient in cariera de fotbalist, asa ca nu le-a cerut celor de la Vasco niciun ban pentru a semna cu ei!  Brazilianul a fost in ultimii doi ani la Al Gharafa, in Qatar, iar acum nu-si doreste decat sa joace de placere la Rio.

Chiar daca Juninho nu cere salariu, Vasco este obligata de stat sa-l plateasca. Autoritatile le-au cerut oficialilor clubului sa-i ofere cel putin 260 de euro pe luna, salariul minim pe economie in Brazilia, pentru ca numai asa il pot legitima.

"Nu e o strategie de marketing, am vrut doar sa fiu onest fata de suporteri. Nu iau niciun salariu, dar daca lucrurile ne merg bine, poate mai incasez niste prime", a comentat glumind Juninho.

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies