GALERIE FOTO A retrogradat cu Dinamo și a prins contractul carierei. Fostul jucător al ”roș-albilor” e titular în Franța

balthazar pierret Dinamo Quevilly Rouen Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Aprilie 2023, 12:08
Data actualizarii: Marti 25 Aprilie 2023, 12:10

Balthazar Pierret (22 de ani) a retrogradat cu Dinamo la finalul sezonului precedent și a plecat din ”Ștefan cel Mare”.

Mijlocașul nu a mai rămas în Liga 2 și s-a întors în țara natală, Franța, unde a prins un contract tot în eșalonul secund, la Quevilly Rouen, cu care a semnat până la finalul acestui sezon.

Balthazar Pierret impresionează în Ligue 2

Pierret a impresionat cu evoluțiile sale și a fost titular în 25 de partide (24 în Ligue 2 și una în Cupa Franței), reușind să marcheze și un gol.

Balthazar Jean Philippe Marie Pierret, pe numele său complet, a ajuns și la o cotă de piață de 800.000 de euro datorită evoluțiilor sale din acest sezon.

Ligue 2 a reprezentat o provocare importantă în cariera lui Pierret, care a fost crescut de Nice, pentru care nu a apucat să evolueze în Ligue 1. A fost cedat în eșalonul al treilea din Franța, la US Boulogne, iar în ianuarie 2022 a ajuns la Dinamo.

  • În ”Ștefan cel Mare” a reușit să marcheze două goluri în 17 partide, în toate competițiile.

Cu echipa sa, Pierret este pe locul opt în Ligue 2, cu 44 de puncte, departe de locurile care asigură promovarea și fără emoții pentru evitarea retrogradării. 

  • Șase etape au mai rămas din acest sezon de Ligue 2.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!