Franta Ciprian Tatarusanu Ligue 1 Neymar PSG Franta

30 x Tatarusanu = Neymar! Salariile din Ligue 1 au fost publicate! Cat incaseaza lunar portarul nationalei Romaniei si ce bani iau Mbappe si Cavani

Cotidianul francez L'Equipe a publicat lista salariilor din Ligue 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Februarie 2019, 18:15
Data actualizarii: Vineri 08 Februarie 2019, 18:23

Neymar este cel mai bine platit fotbalist din Ligue 1, potrivit L'Equipe. Publicatia franceza a dezvaluit salariile jucatorilor din prima liga, inclusiv pe cel incasat de romanul Ciprian Tatarusanu!

Cel mai bine remunerat fotbalist din campionatul francez, Neymar castiga 3 milioane de euro brut in fiecare luna! El este urmat de Mbappe, cu 1.7 milioane euro, Cavani, cu 1.5 milioane euro, Thiago Silva, cu 1.16 milioane euro, si Angel Di Maria, cu 1.1 milioane euro pe luna! Top 5 este alcatuit din fotbalisti legitimati la PSG.

Prin comparatie, romanul Ciprian Tatarusanu, titularul dintre buturile lui Nantes, incaseaza de 30 de ori mai putin decat Neymar. 100.000 euro pe luna primeste Ciprian Tatarusanu in Franta!

  • 30 x Tatarusanu = Neymar! Salariile din Ligue 1 au fost publicate! Cati bani incaseaza lunar portarul nationalei Romaniei si ce bani iau Mbappe si Cavani

Potrivit L'Equipe, cel mai bine platit fotbalist din lume este Leo Messi. El incaseaza 8.3 milioane euro brut pe luna! Acesta este urmat de Ronaldo, cu 4.7 milioane euro brut lunar, si Griezmann, cu 3.3 milioane euro brut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!