„Poate Craiova să ia campionatul?” Răspuns ferm oferit de Eugen Neagoe

Universitatea Craiova Eugen Neagoe Superliga Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 18:31
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 18:31

Universitatea Craiova a remizat cu Partizan în al treilea meci de pregătire din cantonamentul din Antalya, scor 1-1.

Eugen Neagoe a vorbit după meci, printre altele, și despre șansa Universității Craiova să oprească seria titlurilor câștigate de CFR Cluj. Ardelenii s-au apropiat la un singur punct de liderul Farul Constanța și au toate șansele să-și păstreze seria campionatelor consecutive.

„Poate Craiova să ia campionatul?” Răspuns ferm oferit de Eugen Neagoe

Dar, chiar și așa, antrenorul Universității Craiova a evidențiat că își dorește din suflet ca oltenii să fie cei care întrerup șirul victoriilor formației din Gruia. Eugen Neagoe a specificat, totuși, că trupa din Bănie este departe de a obține un astfel de rezultat.

„Acum, sincer, știți foarte bine că pentru echipele care au tot câștigat campionate se va întrerupe și șirul ăsta. De data asta, noi vrem să fim cei care fac asta. Ar fi ceva extraordinar ca Universitatea Craiova să câștige campionatul. Nu s-a mai câștigat de la acel event din 1991. Îmi doresc din suflet să reușim asta, dar suntem departe în acest moment”, a spus Eugen Neagoe, printre altele, după meciul Universității Craiova cu Partizan.

Ce a făcut Craiova în cantonamentul din Antalya până acum

În primul meci de pregătire, oltenii au reușit să se impună în fața ungurilor de la Kecskemeti cu 3-1. Roguljic (minutul 49), Silva (minutul 55) și Rivaldinho (minutul 89) au fost marcatorii Universității Craiova.

În al doilea amical, unicul marcator al meciului a fost Rivaldinho, care a înscris în al doilea meci consecutiv și a adus victoria pentru trupa din Bănie în minutul 38. 

În ultimul meci de pregătire, Universitatea Craiova a restabilit egalitatea după ce Pavlovic înscrisese în minutul 12 pentru Partizan, grație reușitei lui Andrei Ivan dintr-o lovitură de pedeapsă în minutul 77.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!