Motivul pentru care Ludogorets nu transferă români. Dezvăluirea lui Cosmin Moți

Cosmin Moti Campionatul Bulgariei Ludogorets Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 17:08
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 17:07
Românul este în acest moment director tehnic al clubului din Bulgaria.

Cosmin Moți a fost legitimat la Ludogorets pentru nouă ani, timp în care a cucerit chiar nouă titluri de campion în primul eșalon cu formația din Razgrad.

Motivul pentru care Ludogorets nu transferă români. Dezvăluirea lui Cosmin Moți

Prezent în Antalya, oficialul a evidențiat motivul pentru care clubul bulgar nu transferă jucători de origine română, precizând că sumele care se învârt în jurul acestora sunt mult prea mari pentru a fi acoperite de conducerea lui Ludogorets.

„Jucătorii români au valoare, dar sunt foarte scumpi. Unii dintre ei, poate puțin supraevaluați. Îi cunosc foarte bine, sunt jucători tineri, buni. V-am spus că e foarte greu pentru Ludogorets să plătească 4-5 milioane de euro pentru un jucător de 22-23 de ani.

Vorbim în general de jucători români. Sunt jucători români care mie îmi plac, dar ar fi foarte greu de adus. Nu doar Gigi Becali cere acești bani. Mai sunt jucători și la Craiova și la Cluj și la Farul. Sunt jucători care nu că n-ar merita banii. Dar v-am spus că în momentul de față este foarte greu pentru Ludogoreț să plătească 5 milioane de euro pentru un jucător”, a spus Cosmin Moți.

Fost dinamovist, Cosmin Moți a vorbit despre mutarea lui Sorescu la FCSB. Ce a scos în evidență fostul jucător

Cosmin Moți a precizat că mutarea lui Sorescu la FCSB este grea pentru fanii dinamoviști, în schimb, aceștia trebuie să înțeleagă că e mai important ca jucătorul să fie transferat la o formație la care poate evolua fără probleme.

„(n.r. Deian Sorescu, la FCSB) Cred că pentru Deian e un pas în față, dacă cei de acolo (n.r. Racow) nu-l mai voiau sau nu-l mai jucau. Cred că e important să meargă la o echipă care-l dorește, să joace și să rămână în vederile naționalei.

(n.r. pentru Dinamo cum e transferul lui Sorescu la FCSB?) E greu, cu siguranță, dar trebuie să înțelegem. Sunt jucători profesioniști și se duc unde au posibilitatea de a crește și de a avea rezultate”, au fost cuvintele lui Cosmin Moți, aflat în cantonament în Antalya.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!