„Totul depinde de rezultate!” Cârțu, mesaj ferm pentru Eugen Neagoe

Eugen Neagoe Sorin Cirtu Universitatea Craiova Superliga Eugen Neagoe
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 16:34
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 16:54

Eugen Neagoe (55 de ani) i-a luat locul în această iarnă lui Mirel Rădoi pe banca Universității Craiova, însă nu va avea o misiune ușoară.

Aflați la șapte puncte în spatele liderului, oltenii nu au renunțat încă la lupta la titlu, iar Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, pune presiune pe noul antrenor din Bănie.

„A fost schimbarea asta care s-a făcut cu Rădoi, s-a decis să mergem în continuare cu Neagoe și acum vom vedea ce va fi.

Noi vrem să-și ducă contractul până la sfârșit, să și-l prelungească, însă totul depinde de rezultatele care vor veni, vrem să fie cât mai bun, să fie pozitive și atunci sigur nimeni nu este adeptul unei schimbări, vrem continuitate.

Neagoe este oltean sută la sută, știe spiritul Universității, a jucat atâția ani pentru Craiova, a adus și victorii, a suferi pentru înfrângeri și s-a bucurat pentru succesele Universității. Sper însă ca rezultatele să-l ajute să aibă un parcurs super la Universitatea.

Are niște neajunsuri așa la început de campionat, ba Nicușor Bancu, Ștefan Bairam pentru o lună și jumătate sau două, dar aici nu știu nici eu, medicul este mai în măsură să dea mai multe detalii. Dar mai avem și jucători de adus, Istvan este acum cu echipa, mai sunt vreo doi jucători croați, chiar dacă sunt tineri, dar din discuțiile pe care i-am avut cu antrenorul sunt de perspectivă, plus că mai avem și alți jucători care sunt în discuții.

Nici ei nu vor cum vrem noi, nici ei cum vor ei. Cu Istvan ne putem anunța mai impetuoși și mai agresivi, este un jucător de calitate care în evoluția lui era nevoie să urce o anumită treaptă”, a spus Sorin Cîrțu, potrivit sptfm.ro.

Neagoe, numit pe banca Universității Craiova

Tehnicianul Eugen Neagoe a fost instalat la conducerea echipei de fotbal Universitatea Craiova, el semnând un contract valabil până în 2024 cu gruparea alb-albastră.

Mirel Rădoi a demisionat la 7 decembrie din funcţia de antrenor principal al echipei Universitatea Craiova, de la acel moment şi până în prezent interimatul fiind asigurat de cuplul de tehnicieni Dragoş Bon - Ionuţ Stancu.

În vârstă de 55 de ani, Eugen Neagoe a mai condus în cariera sa de până acum formaţiile FC Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, FC Drobeta-Turnu Severin, ASIL Lysi, Aris Limassol, Nea Salamis, CSM Poli Iaşi, Sepsi OSK, Dinamo Bucureşti, FC Hermannstadt, Astra Giurgiu, fiind pe parcurs şi antrenorul secund al lui Victor Piţurcă în mandatele sale la Steaua, echipa naţională a României şi Al-Ittihad.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!