Eugen Neagoe a pus ochii pe un fotbalist din Superliga! Oltenii, dispuși să-l dea pe Ionuț Vînă la schimb

Eugen Neagoe Ionut Vina Jair Tavares da Silva Superliga Eugen Neagoe
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 20:29
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 20:29

Universitatea Craiova încearcă să se întărească în această iarnă cu un jucător de la o rivală din Superliga.

Olteniii au pus ochii pe brazilianul Jair, de la Petrolul, și sunt dispuși să-l cedeze pe Ionuț Vînă (27 de ani) în schimbul acestuia, însă, potrivit gsp.ro, ploieștenii au respins prima ofertă.

Petrolul Ploiești se confruntă cu serioase probleme financiare, iar oficialii clubului nu vor să-l cedeze pe Jair fără să primească o sumă de bani în schimbul acestuia. 200.000 de euro este prețul cerut de ploieșteni.

  • Eugen Neagoe

Deși Petrolul a refuzat oferta inițială a Craiovei, oficialii celor două cluburi continuă tratativele în încercarea de a ajunge la un consens în privința lui transferului lui Jair în Bănie.

Claudiu Tudor a confirmat că Jair este dorit de Universitatea Criaiova

Președintele Petrolului, Claudiu Tudor, a confirmat interesul Universității Craiova pentru Jair și a anunțat că vor mai fi și alte plecări de la echipă ploieșteană în această iarnă.

„Ceea ce cred eu este că va pleca un jucător. Așa cred eu. Nu vă ascund că m-aș bucura să plece doi sau trei fiindcă avem soluții să înlocuim. Dar eu nu cred că va pleca mai mult de un jucător. Dacă sunt discuții în acest moment? Sunt discuții foarte avansate pentru Jair. Unde? În România. La Craiova? Da. Este posibil, dar până nu e gata...”, a susținut vineri Claudiu Tudor, pentru sursa citată mai sus - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!