VIDEO EXCLUSIV „Poate ajunge la Galata!” Andrei Ivan, cale liberă spre trupa lui Fatih Terim

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Octombrie 2021, 11:57
Data actualizarii: Joi 28 Octombrie 2021, 12:05

Ivan, dorit de turcii de la Galatasaray, alături de Moruțan și Cicâldău.

Galata i-ar transferat în această vară pe Cicâldău și Moruțan, iar evoluțiile bune pe care jucătorii români le-au avut în tricoul „leilor” l-au convins pe Fatih Terim să-și încerce norocul cu încă un român.

Potrivit presei din Turcia, antrenorul lui Galatasaray a pus ochii pe Andrei Ivan și speră să-l poată transfera pe atacantul Universității Craiova în iarnă.

  • Andrei Ivan

Sorin Cârțu, la Ora Exactă în Sport, despre Andrei Ivan

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, spune că la club nu a sosit nicio ofertă, însă nu exclude posibilul interes al clublului turc pentru jucător, dată fiind forma foarte bună pe care acesta o traversează în acest moment.

„Nu vă luați după tot ce apare la turci. El este într-o formă bună și se vede în jocul lui o schimbare. Ar putea intra în atenția unor cluburi mari, poate chiar și al lui Galatasaray. 

Asta am vrut mereu să văd la un atacant. Ce a făcut el în ultimul timp... Și altruism, și goluri, și pase, și tehnicitate. Un atacant trebuie să fie eficient și să scoată ceva de la orice minge pe care o primește în careu, nu trebuie neaparat să dai gol. Trebuie să ajuți coechipierii. 

În momentul în care ești atacant și joci bine, mereu atragi atenția unor echipe mari. Nu ținem neaparat să-l vindem pe Ivan. Noi ne dorim ca Ivan să fie într-o formă bună ca acesta să ne ajute pe el să ne îndeplinim obiectivele”, a spus la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Andrei Ivan traversează o perioadă excelentă la Universitatea Craiova. Atacantul oltenilor a marcat trei goluri și a pasat decisiv în două rânduri la ultimele patru partide pe care trupa lui Reghe le-a disputat în campionat.

Ivan a mai trecut pe parcursul carierei pe la echipe precum Krasnodar (Rusia) și Rapid Viena (Austria).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!