CFR Cluj claudiu petrila Cristi Balaj Fotbal intern

„Perla” de la Cluj care s-ar putea despărți de CFR în curând! Anunțul făcut de oficialii clubului

CFR Cluj ar putea da lovitura pe piața transferurilor, în viitorul apropiat, cu unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști de la echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 22:26
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 22:42

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a dezvăluit că mijlocașul ofensiv în vârstă de 21 de ani al campioanei, Claudiu Petrila, este curtat de mai multe cluburi din străinătate.

Deși în acest sezond din Superliga Dan Petrescu l-a folosit pe Petrila într-un singur meci timp de 90 de minute, Balaj este convis că fotbalistul va atinge cea mai bună formă în cât de curând și va prinde un transfer în străinătate.

  • Claudiu Petrila

„Petrila, cu excepția a două partide, putem să spunem că am fost mulțumiți de evoluția lui. Dar, într-adevăr, așteptăm mai multe de la el.

Este un punct de vedere corect (n.r. - faptul că alege uneori solițiile greșite), uneori pierde mingea prea ușor, dar este un jucător de calitate, în care avem încredere, care este urmărit de cluburi importante, un jucător care va face pasul spre fotbalul din campionate mult mai puternice.

Petrila, principala marfă de export a ardelenilor

Nu ăsta este nivelul lui, poate mai mult. Noi suntem alături de el, îl încurajăm. Atunci când este nevoie să dăm goluri, Dan Petrescu apelează de fiecare dată la el, iar asta înseamnă că este un jucător care dă speranțe și care are potențial și a demonstrat-o.

Eu zic că Petrila va ajuge să plece de la CFR Cluj, pentru că jocul lui este peste nivelul echipei. Este un jucător de calitate, care a arătat în multe situații că este mult peste campionatul românesc”, a spus Cristi Balaj, potrivit Digisport.

  • 20 de meciuri a strâns Petrila în tricoul CFR-ului în acest sezon, reușind să marcheze două goluri și să ofere o pasă decisivă
  • 1.7 milioane de euro este cota de piață a lui Claudiu Petrila, potrivit transfermakt.com
Modifică setările cookies