Ovidiu Burca Dan Alexa Dinamo Fotbal intern

„Ovidiu Burcă are dreptate!” Dan Alexa îl susține pe antrenor în scandalul cu jucătorii de la Dinamo: „Un tupeu imens ce au făcut ei!” 

Continuă discuțiile pe baza scandalului de la Dinamo, când o parte dintre jucători au făcut grevă și au refuzat să se antreneze. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 11:41
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 11:41

Nemulțumiți de situația financiară de la echipă și de restanțe, câțiva dintre jucătorii dinamoviști au făcut grevă și au refuzat să participe la antrenamente. Ovidiu Burcă a reacționat atunci, excluzând din lot trei jucători pe care i-a considerat ca fiind responsabili pentru revolta din vestiar, având un discurs dur. 

Deși a fost și criticat pentru atitudinea sa, antrenorul lui Dinamo primește și sprijin. Dan Alexa a comentat episodul scandalului de la echipa din Ștefan cel Mare, dându-i dreptate tehnicianului. 

Dan Alexa, de partea lui Ovidiu Burcă în scandalul cu jucătorii 

Antrenorul lui FC Brașov a comentat situația de la Dinamo, criticând dur jucătorii care au făcut grevă. Dan Alexa și-a arătat susținerea pentru Burcă, punctând că unii fotbaliști s-ar fi lăsat de fotbal dacă nu ar fi fost antrenorrul „câinilor” care să îi ajute. 

Totodată, Alexa sugerează că jucătorii au fost susținuți din spate pentru a iniția conflictul cu Ovidiu Burcă. 

„Ovidiu Burcă are dreptate în ce a spus. Eu am auzit însă doar frânturi din conferință, în care pare că se leapădă de jucători, ceea ce nu e adevărat. Să ne amintim cum a început acest grup la Dinamo, cu o grămadă de jucători refuzați, unii se și lăsau, probabil, dacă nu-i lua Burcă.

Le-a dat un job, s-a zbătut pentru ei, să fie banii la zi, hoteluri de cinci stele, să nu se resimtă problemele din club. Și vine o dată o restanță de două luni, în care Ovidiu aștepta, firește, înțelegere și loialitate din partea jucătorilor. Iar ei, pac, grevă!

Nu neg că e dreptul lor să-și ceară banii, fără comentarii. Dar în contextul de la Dinamo și în situația generală a fotbalului românesc, unde aproape că nu există club fără restanțe, mi se pare un tupeu imens ce-au făcut ei! N-au luat decizia de capul lor.

Sunt jucători care au mai trecut pe la cluburi unde se adunaseră datorii și de câte patru-cinci luni și n-a mai făcut niciunul grevă. Acum, la Dinamo, din exterior, totul mi se pare cusut cu ață albă. 

Probabil a existat și cineva care i-a încurajat din culise să facă demersul ăsta, că altfel nu-i văd eu așa curajoși pe unii! Mai ales că, atunci când accepți să vii acum la Dinamo, știi unde te duci, ce probleme sunt. Culmea e că Ovidiu chiar a reușit să realizeze până acum și un parcurs bun cu echipa, cu rezultate OK și dintr-odată, boom!, scandalul. Nu e ceva curios? Ovidiu a greșit într-un singur punct”, a declarat Dan Alexa pentru playsport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!