Gigi Becali Constantin Gache Gheorghe Bosanceanu Fotbal intern Gigi Becali

„Nu vrei tu, nu vreau nici eu, dar vrea nevastă-mea!” Un fost antrenor din Liga 1 dezvăluie cum se implica patronul la echipă

Gigi Becali (64 de ani) avea concurență puternică la Constanța.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 17:27
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 17:32

Constantin Gache (65 de ani) a dezvăluit că în perioada în care o pregătea pe Farul Constanța, Gheorghe Bosânceanu, patronul clublui, se comporata așa cum o face Gigi Becali acum la FCSB, implicându-se la echipă.

„Nu vrei tu, nu vreau eu, dar vrea nevastă-mea!”

„Pe Iulian Apostol nu l-am dat eu afară, deși asta mi s-a reproșat. Nu eu l-am dat afară, ci domnul Bosânceanu. Spre deosebire de Gigi Becali care spune că el face și drege, Bosînceanu spunea: «Gache are ultimul cuvânt». Și îl aveam…dar doar în mare.

Avea ceva simpatic. Spunea: «Nu vrei tu, nu vreau eu, dar vrea nevastă-mea». După o vreme, începuse să se bage. Încercam să-i explic. Era Dinu Todoran și îl băga mijlocaș stânga.

Eu îi spuneam: «Ăsta nu joacă rău acolo, dar nu e stângaci, nu are viteză, nu are… El știe să taie unghiurile, trebuie să joace în centru». Bosînceanu spune: «Nu, mie mi-a dat randament!». Dar după aia recunoștea: «Da, ai dreptate»”, a spus Constantin Gache (65 de ani), fost antrenor al Farului Constanța.

Constantin Gache a pregătit-o pe Farul Constanța în două rânduri: iulie 2007-noiembrie 2007 și aprilie 2015 – martie 2016.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!