Ziua și scandalul la Dinamo: “Vin ei la mine acasă să facă programul?”

Dinamo Fotbal intern
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 08:30
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 08:56

Clubul din ”Ștefan cel Mare” trece prin cele mai grele momente din istorie, dar echipa Under 19 joacă pentru calificarea în finala Ligii Elitelor.

Dinamo are probleme financiare uriașe, după ”țeapa spaniolă”, iar în acest sezon obiectivul este unul umilitor: salvarea de la retrogradare.

Nu doar la echipa mare sunt probleme. Dinamo U19 se pregătește de un duel cu ”U” Cluj, în semifinala Ligii Elitelor, după ce au trecut de FCSB, scor 5-2, în etapa precedentă. Meciul cu echipa ardeleană a cauzat un scandal.

Conform regulamentului, echipa gazdă a unui duel din Liga Elitelor alege data de disputare a partidei din calendarul FRF. Astfel, Dinamo a decis ca duelul să se joace sâmbătă, însă, în urma unor presiuni ale ardelenilor, duelul a fost mutat duminică. La aflarea acestei vești, Gică Mihali, antrenorul lui Dinamo U19, a răbufnit. 

Ce l-a nemulțumit pe Gheorghe Mihali

În semifinalele Ligii Elitelor avem meci cu U Cluj şi primesc un telefon în care mi se spune să mutăm meciul duminică. Măi oameni buni, de ce să joc eu duminică meciul când U Cluj joacă mâine în Cupă? Ei sunt obligaţi să vină la mine sâmbătă.

Ei umblă acum pe la club, să fie clubul de acord să joace duminică. Eu ştiam de două săptămâni că o să jucăm sâmbătă şi ei vin să schimbe data. De ce? Să îmi vină U Cluj la mine şi să îmi facă program? De ce? Ce-i asta?

Nu ştiu cine a intervenit să se schimbe data. Am primit telefon în care m-au anunţat că jucăm duminică. N-am cum să fiu de acord. Cum adică jucăm duminică? Eu fac programul pentru sâmbătă şi ei îmi spun când să joc? Păi vin ei la mine acasă să facă programul?

Echipa gazdă îşi pune meciul când consideră. Clujul are alt interes, că au meci de Cupă. Dar nu e treaba mea ce fac ei. S-a mai întâmplat aşa o dată, dar am acceptat pentru că băieţii lui Hagi s-au calificat cu echipa naţională şi au venit direct de la lot. Erau vreo 7-8 jucători. 

Dar acum, să vină U Cluj să îmi spună când să joc şi noi, ditamai clubul Dinamo, să acceptăm şi să spunem că jucăm duminică. Nu există aşa ceva. Păi noi acceptăm aşa ceva în detrimentul clubului nostru?

Săptămâna cealaltă, U Cluj să îşi pună când vrea meciul. Dar peste tot, pe site-ul Federaţiei şi oriunde, meciul era bătut în cuie pe 7 mai. Acum l-au mutat pe 8 mai. Eu le-am spus celor de la club că nu e posibil aşa ceva”, a “tunat” Mihali, conform Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!