VIDEO EXCLUSIV „Îi zic: 'Alo, domnul Ciolacu!'” Gigi Becali anunță că îl va căuta pe președintele PSD: „O să-i spun: 'Băi, ai promis, păi ce faci?'”

Gigi Becali a vorbit la „Ora exactă în sport” de pe PRO Arena despre promisiunea pe care i-a făcut-o Marcel Ciolacu. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 14:34
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 14:39

Finanțatorul de la FCSB anunța, în urmă cu o lună, că președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, cel care este și președintele Camerei Deputaților, i-a promis că FCSB va juca în Ghencea. Promisiunea a venit după ce Vasile Dîncu, cel care s-a opus variantei ca FCSB să evolueze pe stadionul Steaua, și-a dat demisia din funcția de ministru al Apărării Naționale. 

Gigi Becali îl va căuta pe Marcel Ciolacu 

În cadrul emisiunii, patronul vicecampioanei României a fost întrebat dacă mai are informații legate de promisiunea pe care i-a făcut-o Marcel Ciolacu. Gigi Becali a spus că îl va căuta chiar el pe președintele PSD pentru a vedea care este situația. Totodată, finanțatorul a avut cuvinte frumoase la adresa politicianului. 

„O să-i dau telefon, o să-i spun: 'Băi, ai promis, păi ce faci?'. Lasă-l în pace, să treabă sărbătorile și după aia să-i zic 'Alo, domnul Ciolacu? Ce-ai spus, domne?'. A accentuat, a zis 'Domnul Becali, mă țin de cuvânt!'. Așa a spus! Săracul, are și el belele pe cap. E un om cuminte. Nu e mincinos omul”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena

Gigi Becali are promisiuni din partea PSD că FCSB va juca în Ghencea!

„Vă dau o veste bună. Ieri am fost la slujbă, a fost acolo președintele PSD-ului, domnul Ciolacu. L-am salutat și a zis: domnul Becali, avem obligația să rezolva problema Stelei și vă promit, vă dau cuvântul meu, că vom rezolva problema Stelei și veți juca în Ghencea.

Am încredere, Ciolacu e un om serios, nu e agresiv. Eu cred că se va ține de cuvânt Ciolacu”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies