Helmuth Duckadam FCSB Steaua Fotbal intern Helmut Duckadam

„FCSB este continuatoarea Stelei!” Helmut Duckadam, o nouă intervenție în forță în „războiul” dintre clubul lui Becali și CSA

FCSB și CSA Steaua se luptă în momentul de față în instanță pentru palmaresul clubului „Steaua” care în 1986 câștiga Cupa Campionilor Europeni.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 21:15
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 22:04

FCSB este liderul la zi din Superliga atât în clasament cât și în topul ce vizează numărul de fani prezenți la stadion meci de meci, iar Helmut Duckadam privește acest lucru ca pe o dovadă în plus că echipa lui Becali este continuatoarea Stelei.

Legenda stelistă a susținut că nu înțelege demersurile inițiate de Florin Talpan în instanță și i-a transmis acestuia că nu va reuși să schimbe percepția fanilor indiferent de verdicul pe care îl vor da judecătorii.

„Acest lucru ne spune ce spun și eu de ani de zile: FCSB este continuatoarea. În momentul în care am venit, în 2010, la București, eu am venit la Steaua. Că între timp s-a schimbat denumirea, anumite hotărâri judecătorești ca să se schimbe denumirea echipei… Sigur, nu influențează atât de tare pe cei care au ținut cu Steaua în trecut, pentru că ea este continuatoarea, ea este echipa care a continuat tradiția. Acum, că cupele și palmaresul ar fi rămas la CSA, la club, e mai puțin important, zic eu.

De ce FCSB n-are mulți susținători când joacă în Ghencea

Și ce face cu el? (n.r. - Talpan cu palmaresul de după 2003) Ce face cu el? Ce face cu palmaresul? FCSB rămâne Steaua. Poate să le ia și sigla, poate să le ia toate… În Ghencea, sigur, sunt mai puțini spectatori pentru că acolo merge galeria. Prea puțini oameni merg pe stadionul din Ghencea deoarece nu pot să asimileze acea echipă cu Steaua chiar dacă joacă la Clubul Armatei. 

Și d-aia zic, poate să le ia ce vrea celor de la FCSB, pentru că cei care au ținut cu Steaua și o iubesc în continuare… Eu de multe ori m-am mirat, vă spun sincer, au fost atâtea probleme și aici la FCSB și cu implicarea domnului Becali poate de prea multe ori, și altele, și totuși spectatorii au rămas lângă această echipă. 42 de mii de spectatori cu CFR, chiar m-a surprins acest lucru! Și se vede, oriunde merg în țară, stadioanele sunt pline. La București, e greu să umpli Arena Națională, dar media de spectatori este foarte bună”, a spus Helmut Duckadam, potrivit Prosport.

Cu o medie de 17303 de spectatori la meciurile disputatea acasă, FCSB este echipa care atrage cei mai mulți oameni la stadion, urmată de Rapid (12062) și Universitatea Craiova (11315).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!