„Am auzit ceva, nu vreau să vorbesc prostii!” Reacția lui Dioszegi, după vestea că Ciobotariu ar putea semna cu Dinamo

Dioszegi Laszlo Dinamo Liviu Ciobotariu Sepsi OSK Sfantu Gheorghe Fotbal intern Laszlo Dioszegi
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 14:47
Data actualizarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 14:51

Dinamo a ajuns la 11 meciuri fără victorie în Superliga, iar Ovidiu Burcă este tot mai aproape de despărțirea de clubul din „Ștefan cel Mare”.

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi OSK, este favoritul oficialilor „câinilor” și l-ar putea înlocui pe Burcă în pauza de iarnă.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a dezvăluit că i-au ajuns și lui niște zvonuri la ureghi cu privire la această mutare, însă a recunoscut că n-a purtat nicio discuție cu antrenorul în acest sens.

Dioszegi nu ar vrea ca Ciobotariu să plece

„Am auzit și eu că Dinamo l-ar vrea pe Liviu Ciobotariu, dar nu știu ce să spun, cred că sunt numai zvonuri. Nu am apucat încă să vorbesc cu jucătorii și cu antrenorii. Eu vreau să cred că sunt niște zvonuri.

Nu vreau să spun prostii pentru că nu am de unde să știu dacă e adevărat că l-a contactat Dinamo. Dacă el vrea într-adevăr să plece la Dinamo, atunci normal că suntem deschiși la discuții. Ciobotariu mai are contract până în vară.

Nu pot să spun că Ciobotariu este o semidezamăgire. O dezamăgire totală este echipa. Și antrenorii sunt acolo, de la toți am avut așteptări. Noi ne-am gândit că vom fi în primii 6. Știam eu că nu putem să discutăm despre podium, dar să fim acolo locurile 5-6 ne-am fi așteptat după tot ce s-a întâmplat în vară, după meciurile excelente.

Nu sunt singurul șocat, am discutat cu toți de la club, și nu reușim să ne dăm seama ce se întâmplă. Trebuie să schimbăm ceva pentru că altfel mare bai o să fie”, a spus Dioszegi, potrivit Fanatik.

Dinamo ocupă penultima poziție în clasamentul Superligii, cu 10 puncte, două mai multe decât „lanterna roșie” FC Botoșani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!