Veste uriașă pentru Dinamo! Ce s-a întâmplat la Ministerul Dezvoltării

Dinamo stadion Dinamo Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 12:07
Data actualizarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 12:07

Dinamo a primit o veste uriașă în cursul zilei de marți, 28 noiembrie, după ședința care a avut loc la Ministerul Dezvoltării.

În cadrul întâlnirii s-a discutat aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru stadioanele Dinamo, dar și pentru cel de la Timișoara, care vor fi construite în viitorul apropiat.

Potrivit ProSport, ambele stadioane au primit un aviz favorabil din partea membrilor Comitetului Tehnico-Economic, iar următorul pas este aprobarea finanțării prin Hotărârea de Guvern.

La ședință a fost prezent și Ionuț Lupescu, recent cooptat de CS Dinamo în cadrul clubului pentru a se ocupa de dezvoltarea academiei.

Noul stadion Dinamo ar urma să aibă o capacitate de 25.059 locuri și va fi folosită pentru meciurile de fotbal și rugby. 

FC Dinamo 1948 trebuie să-și ridice bunurile din "Groapă"

Conform surselor Sport.ro, absolut toate actele și avizele necesare începerii demolării și reconstrucției au fost obținute pentru prima fază a lucrării, care ar trebui să se încheie până la finalul acestui an, dar lucrările trenează dintr-un motiv incredibil. 

Pe amplasamentul actualei arene se află mai multe bunuri lăsate de către FC Dinamo 1948. Printre acestea se află turnicheți, autocare și automobile vechi, nefolosite de ani de zile, utilaje de curățenie și de îngrijire a gazonului, obiecte sanitare, bănci de rezervă, aparatură audio și video, piese de mobilier și alte bunuri folosite la meciuri jucate în "Groapă" sau care au fost cedate pentru modernizare în ultimii 20-25 de ani. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!