Fotbal intern

Vrea sa fie patron in Liga 1 si anunta investitii URIASE! Ce club istoric din Romania a preluat aceasta blonda

Abia au intrat in B si au fost la un pas sa se desfiinteze, dar azi au obiectiv promovarea in Liga 1 la anul!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Iulie 2018, 14:25
Data actualizarii: Luni 16 Iulie 2018, 14:26

Farul pare sa fi scapat de probleme. Clubul a fost preluat de Emanuela Gavrila, femeie de afaceri si om politic local. Gavrila e fosta iubita a lui Alexandru Mazare, fratele fostului primar din Constanta, Radu Mazare, care a fost si senator in parlamentul Romaniei. Gavrila se va ocupa de toata activitatea echipei de fotbal. Noul patron crede ca clubul are nevoie de cel putin 1,2 milioane de euro pentru promovarea in Liga 1. Acesta e obiectivul pentru noul sezon.

"Nu cred ca poti sa te indrepti spre Liga 1 cu 1,2 - 1,5 milioane de euro. Atat iti trebuie pentru promovare. Va trebui sa acopar toate cheltuielile. Cu cat ai mai multi bani, cu atat ai jucatori mai buni si riscurile de a ramane in B sau a retrograda scad. Trebuie sa apasam acceleratia, depasind viteza legala. Sa bagam full gas, sa depunem toate eforturile pentru ca mai sunt 3 saptamani si incepe campionatul. Sunt foarte multe lucruri de facut. In primul rand, echipa. Vom incepe sa sunam jucatori. Vreau sa construiesc, nu sa facem promisiuni. Suntem sub nivelul marii, nici macar la zero", a spus Gavrila in prima ei conferinta de presa.

Sefa de la Farul a incercat sa ia legatura cu Ciprian Marica, cel care a cumparat recent marca Farul. "Mi-a transmis ca nu e interesat de niciun fel de alianta. Nu au intrebat nici macar ce propun. Asa ca mi-am vazut de drum...", a explicat Gavrila.

Modifică setările cookies