Ciprian Marica a cumparat un club urias din istoria Romaniei! Cat a platit pentru sigla si palmares

Ciprian Marica a cumparat un club urias din istoria Romaniei! Cat a platit pentru sigla si palmares

Autor: Sport.ro
Marti 03 Iulie 2018, 14:51

Fostul international roman a castigat licitatia!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Ciprian Marica a castigat licitatia pentru sigla si palmaresul CS Farul Constanta! Lizeta Haralambie, avocatul care il reprezinta pe fostul jucator de la Dinamo, Steaua, Sahtior sau Schalke, a licitat suma de 41.300 de euro in numele lui Marica si a castigat.

Farul a intrat in faliment in 2015, la 3 ani dupa ce intrase in insolventa. La licitatie au incercat sa participe si suporteri ai Farului insa acest lucru nu s-a mai intamplat. Acestia au infiintat in urma cu 2016 echipa Suporter Spirit Club Farul Constanta.

"S-a organizat licitatia astazi, incepand cu ora 13.00. S-a inregistrat o singura oferta serioasa. Mai era o oferta, dar nu s-a depus documentatie si nu s-au prezentat. A fost o simpla cerere, la fosta licitatie, prin care ne rugau sa amanam. Am amanat, dar apoi nu s-a depus nicio documentatie. Ieri, la ora 9.00, a mai fost inregistrata o oferta de 35.500 de euro exclusiv TVA, din partea unui domn care se numeste Muhin Laurentiu, care nu a prezentat in oferta depusa ca date de identificare decat domiciliul. Tot ieri, comisia s-a deplasat la domiciliul declarat si inscris in oferta, constatand ca acolo nu a locuit si nu locuieste niciun domn care se numeste Muhin.

Am informat creditorul majoritar, ANAF, care ne-a raspuns in scris sa organizam licitatie publica cu strigare, la care a participat un singur ofertant care avea depusa toata documentatia inscrisa si aprobata, inclusiv scrisoarea de garantie bancara, Ciprian Marica, reprezentat prin imputernicit, avocat Lizeta Haralambie, care a adjudecat la pretul de 41.300 de euro exclusiv TVA. Ciprian Marica are termen de plata de 30 de zile" a declarat Corina Curutz, administratorul CC Insol SPRL.    FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum ajunge Firea din Voluntari la primărie în doar 20 de minute, luni, prin trafic infernal
BRAT