Marius Lacatus csa steaua FCSB Ghencea suporteri Fotbal intern

"Vor veni alături de CSA Steaua". Marius Lăcătuș e convins că fanii lui FCSB se vor întoarce la echipa din Ghencea

Fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, alături de colegii săi din Partidul Social Democrat, sprijină CSA Steaua în drumul spre promovare

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Aprilie 2023, 09:41
Data actualizarii: Joi 13 Aprilie 2023, 09:53

Cei din PSD cer dezbaterea, în regim de urgență, asupra unor modificări aduse Legii educației fizice și sportului, modificări de pe urma cărora CSA Steaua ar putea beneficia. În urma modificărilor, Steaua ar trebui să primească drept de promovare începând cu sezonul 2023/24, singura condiție fiind ca acestea să fie aprobate cu cel mult o săptămână înainte de startul sezonului următor. 

Marius Lăcătuș, discurs dur despre suporterii lui FCSB
 

Fosta legendă stelistă este de părere că fanii vicecampioanei României se vor întoarce către CSA Steaua în momentul în care echipa va reuși să promoveze în primul eșalon fotbalistic. 

"Nu ajută aceste discuții, cine are palmaresul, cine este Steaua adevărată, suporterii vor alege oricum. Eu cred că suporterul are mândria lui. De aceea va fi alături de o echipă care joacă în Superliga, care joacă în cupele europene, care dă jucători pe la echipa naţională. Dar dacă CSA va promova, sunt convins că suporterii adevărați, nu vorbesc doar de cei din galerie, din București, vor veni alături de Steaua. Au orgoliu, vor să se bată pentru performanțe. Este greu când tu nu ai drept de promovare", a declarat Marius Lăcătuș, la Națiunea Stelistă.

Marius Lăcătuș, un nou mesaj pentru FCSB: "Ar fi bine să nu vină în Ghencea"
 

"Fiara" spune că FCSB ar trebui să își îndrepe atenția către alte stadioane noi din București construite din bani publici și este de părere că există un motiv întemeiat pentru care vicecampioana României este refuzată constant de oficialii celor de la CSA Steaua.

"Eu mi-am spus o părere. Dacă am deranjat sau nu, prea puțin îmi pasă. Mi-am spus părerea mea, că FCSB ar face bine să nu vină să joace în Ghencea. Punct. Sunt încă trei stadioane construite din bani publici în București. Pot juca și acolo. E părerea mea. Dacă contează sau nu contează, este mai puțin important.

Am văzut că ei își doresc să joace în Ghencea, nu? Și nu au ajuns să joace în Ghencea. Înseamnă că la bază există un temei legal prin care nu pot juca la ora asta în Ghencea. Ce se va întâmpla pe viitor nu știu", a spus Marius Lăcătuș, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!