Victor Piturca Concordia Chiajna Gabi Tamas Gabriel Tamas Fotbal intern

Victor Pițurcă, dat de gol de preferatul său: „Va reveni în fotbal! Nu renunță niciodată!”

Unul dintre elevii preferați ai lui Victor Pițurcă nu crede că antrenorul și-a spus ultimul cuvânt în fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 15:22
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 15:23

De trei ani, Victor Pițurcă (66 ani) nu a mai acceptat niciun proiect. Ultima experiență a antrenorului a fost la Universitatea Craiova, unde a rezistat doar 4 luni. Timp în care a înregistrat 8 victorii, 3 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri. 

Gabi Tamaș îl așteaptă pe Victor Pițurcă pe banca tehnică 

Însă, Gabi Tamaș (39 ani) este de părere că Victor Pițurcă nu și-a spus ultimul cuvând în fotbal. Fundașul central al Concordiei Chiajna crede că dacă fostul selecționer al României va fi ademenit cu un proiect serios, va reveni pe banca tehnică. 

„Am vorbit așa, mai des, la telefon. Nea Piți nu renunță niciodată, stai liniștit. Dacă este o ofertă bună pentru dânsul, eu zic că va reveni în fotbal. La noi e un pic cam greu să se bage într-un proiect care până la urmă ajunge la niște hopuri și nu este bine”, a spus Gabi Tamaș pentru ProSport.

Victor Pițurcă nu se mai vede antrenând în România 

În octombrie 2022, când a fost asociat cu o mutare la FCU Craiova, Victor Pițurcă a precizat că este foarte greu ca un club din România să-i satisfacă cerințele. Fostul selecționer al României dorește un proiect pe termen lung, care să beneficieze de investiții majore. 

„Tot repet de vreo 2 ani că nu o să mai antrenez în campionatul României, nu o să mai antrenez echipă de club, indiferent ce echipă e. Nici nu se pune problema.

Sunt hotărât pentru că nu aș avea motivație. Pentru ce să antrenez în România. Am avut ultima experiență la Craiova, m-am dus cu gândul să câștig campionatul, asta a fost una dintre ambițiile mele, pe care nu le-am realizat, să câștig și cu Craiova campionatul, și să ajung în Liga Campionilor. Asta îmi doream eu. Ce șansă am în România? Aaa, eu știu, să găsesc un club care să investească bani foarte mulți, să aibă răbdare 2-3 ani. Dar nu cred că mai pot duce o muncă titanică 3-4 ani pentru a realiza aceste obiective”, a declarat Victor Pițurcă la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.


Mutu sau Chivu? Ce a răspuns, în direct, Victor Pițurcă pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!