VIDEO EXCLUSIV Mutu sau Chivu? Ce a răspuns, în direct, Victor Pițurcă

Victor Pițurcă a fost prezent marți dimineața în studio la Pro Arena, la emisiunea moderată de Ioana Cosma, Ora Exactă în Sport. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 18:20
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 18:27

Victor Pițurcă a vorbit la Pro Arena despre foștii săi elevi, Adrian Mutu și Cristi Chivu.

Colegi de generație, ambii au devenit antrenori. "Briliantul" e pe locul secund în Superliga cu Rapid, în timp ce Chivu antrenează la Inter Primavera și specialiștii îi prevăd chiar un viitor la echipa mare, cu care a cucerit Liga Campionilor. 

  • Victor Pițurcă

Foști elevi, acum antrenori

Pițurcă a dezvăluit că nu știa că Mutu își dorește să devină antrenor. 

"Mereu l-am văzut antrenor pe Mutu. Nu știam că își dorește să se facă antrenor. Chiar vorbeam la un moment dat cu el și spunea că nu își dorește să devină antrenor. Dar iată că are rezultate, și cu naționala de tineret, și cu Rapid. El ar putea antrena și în Italia, dacă ușor-ușor obține rezultate.

Chivu e un tip inteligent, un băiat care își consolidează poziția ușor, treptat. Eu îi prevăd un viitor strălucit lui Chivu. Depinde și de șansa pe care o va avea”, a declarat Victor Pițurcă, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena. 

Pițurcă, despre Chivu

Pițurcă e fan Inter Milano și vorbea în primăvară la superlativ despre reșițeanul în vârstă de 42 de ani. "După fiecare rezultat bun îl felicit. Cred că Cristi Chivu va ajunge un mare antrenor. Eu i-am și zis că am visat să joc și să antrenez Interul. Dacă eu nu am reușit asta, măcar tu să o faci.

Este serios, a luat-o de jos. Când la Inter ajungi la Primavera cei de la Inter nu te pun acolo pentru că ești tu Chivu și ai câștigat Liga Campionilor, te pun pentru că ești valoros", a declarat Victor Pițurcă, la televiziunea Digi Sport.

Modifică setările cookies