Victor Becali nu crede că Mircea Lucescu și Ion Țiriac vor veni la Dinamo! Milionarii care ar putea prelua clubul

Victor Becali Ion Tiriac Mircea Lucescu Fotbal intern Victor Becali știe care este strategia lui Becali: "Ori te dă de pământ, ori te ridică în slăvi"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Martie 2024, 19:30
Data actualizarii: Luni 25 Martie 2024, 19:38

Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reconstrucția stadionului Dinamo, iar vestea a stârnit entuziasmul suporterilor și a relansat discuțiile despre sosirea unor posibili investitori la club.

Ion Țiriac s-a numărat printre cei care au susținut că ar investi la Dinamo, alături de Mircea Lucescu, dacă "roș-albii" ar avea stadion, ceea ce e pe cale să se întâmple.

Totuși, Victor Becali este de părere că vârsta nu-i face potriviți pe cei doi pentru un astfel de demers, sugerând că există și investitori mai puțin cunoscuți, precum frații Dedeman, care ar putea fi atrași de proiectul Dinamo. 

"Eu sunt sceptic. Lucescu a făcut meseria de antrenor, are o vârsta, domnul Ţiriac are o vârstă, nu stau ei să se bage. E o chestie de câţiva ani de zile să faci o echipă competitivă. De unde nu îi dădeam şanse, eu cred că se salvează.

Sunt oameni cu foarte mulţi bani pe care nu îi cunoaştem. Cum ar fi fraţii Dedeman. Eu nu ştiu dacă îi văd pe stradă dacă îi recunosc. Sunt oameni foarte potenţi financiar, nu îi interesează publicitatea", a spus Victor Becali, potrivit Digisport.

Despre noul stadion al lui Dinamo

Stadionul va respecta criteriile pentru acreditarea UEFA, nivelul 4. Arena va avea 25.059 de locuri, iar stadionul va fi dimensionat în conformitate cu cerinţele aplicabile prin regulamentul de acreditare #UEFA pentru nivelul 4, îndeplinind inclusiv exigenţele superioare acestui standard.

Valoarea totală a investiţiei este estimată la suma de 854.573.000 RON, aproximativ 171 de milioane de euro.

În proiect se prevede şi realizarea unui spaţiu expoziţional, care va găzdui evenimente culturale, expoziţii temporare, precum şi o expoziţie permanentă în care vor fi expuse trofeele clubului, precum şi a unui heliport în vederea aterizării aeronavelor SMURD, cu acces către Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!