Hristo Stoicikov a cerut scuze Romaniei: "Voiam doar sa-mi apar tara!"

Prietenul cel mai bun al lui Gica Hagi, Hristo Stoicikov i-a transmis "Regelui" un mesaj emotionant, iar in acelasi timp si-a cerut scuze pentru incidentul de la Constanta, de la meciul Romania-Bulgaria. VEZI MESAJUL EMOTIONANT AL LUI STOICIKOV
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Februarie 2009, 20:23
Data actualizarii: Joi 05 Februarie 2009, 22:19
"Buna seara! Singurul lucru pe care as putea sa i-l spun este La Multi Ani. Il sun in fiecare an, intre noi este mai mult decat o simpla prietenie. Viitorul sa-ti aduca numai bine tie si familiei tale. Nu pot sa petrec foarte mult timp cu Gica din pacate. Prietenia care ne leaga nu se bazeaza doar pe fotbal, ne intelegem dintr-o singura privire. Bulgaria si Romania se pot intelege perfect. Noi suntem niste oameni de aur, ambasadorii tarilor noastre. Si eu Gica trebuie sa dam un exemplu copiilor prin caracterul nostru de castigatori", a spus Hristo Stoicikov.

"Nici eu nici Gica nu suntem mai buni ca un balon, noi doar ne-am facut datoria. Nu are nicio importanta care este mai bun. Suntem prieteni si atat. Fiecare a fost cel mai bun jucator din istoria tarii sale. Lumea vorbeste, iar noi stam la o bere!"

"Eu am gresit atunci cu atitudinea mea. Imi cer scuze. Nu voiam decat sa-mi apar tara", a spus Stoicikov referitor la meciul Romania-Bulgaria de la Constanta, cand i-a injurat pe jurnalistii romani.

“Gracias Hristo”,
i-a raspuns Hagi!


,

Articol recomandat de stirileprotv.ro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!