Fotbal extern

Hristo Stoichkov, atac devastator la Dembele: „Pe vremea mea, nu mi-ai fi curățat nici ghetele!”

Ousmane Dembele a refuzat ultima ofertă de prelungirea a contractului propusă de Barcelona, iar oficialii clubului i-au cerut acestuia să părăsească clubul de urgență.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 18:51
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 19:29

Dembele nu mai intră în vederile lui Xavi Hernandez, motiv pentru care francezul nu a fost inclus în lot pentru meciul disputat de Barcelona pe terenul lui Athletic Bilbao, în Cupa Regelui, scor 3-2.

Hristo Stoichkov, fostul fotbalist legendar al Barcelonei, a lăudat decizia lui Xavi și s-a lansat într-un atac dur la adresa lui Ousmane Debele.

  • Ousmane Dembele

Stoichkov: „Pe vremea mea, nu mi-ai fi curățat nici ghetele!”

„Am venit ca străin aici pentru a afla ce este Barcelona, încă de pe vremea lui Kubala, Carrasco, Lineker, Bakero sau Salinas. Am aflat povestea, dar tu nu ai înţeles niciodată ce este Barcelona. În patru ani şi jumătate, Dembele nu a înţeles niciodată ce reprezintă echipa.

Ai 20 de meciuri întregi în picioare. Pe vremea mea, tu nici măcar nu mi-ai fi curăţat ghetele. 108 meciuri accidentat, 18 goluri, 16 assist-uri şi 140 de milioane de euro, plus bonusuri. Dacă nu vrei să fii la Barcelona, măcar nu păta emblema, lasă tricoul şi spune: «Doamnelor şi domnilor, eu plec».  

Îţi mulţumesc pentru faptul că ai păcălit oamenii care ştiu fotbal. Domnule Laporta, deschide-i uşa şi lasă-l să plece şi procedează la fel cu toţi care nu simt aceste culori. Eu am transpirat în acel tricou. 

Xavi, te aplaud pentru că nu l-ai luat în vestiar la ultimul meci, pentru că acel vestiar merită respect. Are 121 de ani de istorie şi cine nu i-l oferă, pleacă”, a declarat Stoichkov, pentru TUDN.

Deși e de patru ani și jumătate pe Camp Nou și a costat o avere, Ousmane Dembele a jucat în doar 129 de meciuri din cauza numeroaselor accidentări și a marcat 31 de goluri.

  • 30 de milioane de euro este cota de piață actuală a lui Ousmane Dembele, conform Transfermarkt
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies