Vasile Miriuta FCSB Fotbal intern

Vasile Miriuță râde cu poftă de FCSB 

FCSB a pierdut ritmul în cursa pentru micșorarea diferenței de puncte față de liderul CFR, după 0-1 cu FC Argeș, joi seara, în etapa a 29-a a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Martie 2022, 17:20
Data actualizarii: Vineri 04 Martie 2022, 17:36

FCSB a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 și este la 14 puncte distanță de liderul CFR Cluj (echivalentul a șapte puncte în play-off).  În ultima rundă din sezonul regulat, vicecampioana va juca pe teren propriu cu FC Voluntari, iar CFR Cluj va juca tot ”acasă” în compania celor de la Dinamo.

Vasile Miriuță râde cu poftă de FCSB 

Vasile Miriuță, fost antrenor la CFR, Dinamo și Ceahlăul, scoate în evidență dezorganizarea din jocul roș-albaștrilor în înfruntarea cu echipa lui Andrei Prepeliță.

"Ce vreau să remarc, e părerea mea, am văzut o echipă de pluton la FCSB. Dacă nu scria FCSB, ziceam că e o echipă de pluton. Aşa haos şi dezorganizare nu am văzut în campionatul României anul acesta. Incredibil! La un moment dat m-am uitat la Octavian Popescu, era în centru, în spate, în stânga, în dreapta.

Nu am nimic cu Toni Petrea, dar e inadmisibil acest haos total la o echipă care, între ghilimele, vrea să câştige campionatul!", a declarat Vasile Miriuță, potrivit Look Sport. 

Ce spus Toni Petrea după eșecul cu FC Argeș

Petrea a fost cel spre care s-au îndreptat comentariile lui Miriuță. Aseară, după meci, antrenorul a explicat de ce elevii săi au clacat la Pitești.

"Dezamăgire. Am făcut un joc bun, dar nu am reușit să marcăm. O situație pe care au avut-o s-a dovedit decisivă. Nu e plăcut după două înfrângeri consecutive, șansele pentru titlu au devenit foarte mici. Avem probleme de efectiv, nu știu cât de repede ne vom reface pentru duminică.

Se întâmplă, este foarte expus portarul. A fost o greșeală, asta nu trebuia să ne oprească pe noi să dăm 2-3 goluri. Ocazii am avut, dar nu am reușit să marcăm. A avut o evoluție timorată după acea fază, am vrut să nu îl expunem mai mult.  Avem jucători indisponibili, accidentați. Va fi un meci dificil. Avem infirmeria plină, iar asta contează", a declarat Toni Petrea la finalul partidei, la DigiSport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies