Fotbal intern

Variantele lui Dinamo după ce arena din Ștefan cel Mare va fi demolată: „Avem două opțiuni!” 

Dinamo se va găsi, și ea, în situația de a-și juca meciurile de pe teren propriu pe o altă arenă din sezonul următor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 08:07
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 08:08

Stadionul din Ștefan cel Mare urmează a fi demolat, pentru a se începe ulterior reconstrucția sa, astfel că Dinamo va fi nevoită să se mute. Florin Răducioiu, oficialul „câinilor” a vorbit despre situația de la club, acolo unde urmează să se înceapă demolarea arenei la jumătatea lunii mai, pentru a se începe reconstrucția. 

Florin Răducioiu dezvăluie care sunt variantele lui Dinamo pentru meciurile de „acasă”: „Avem două opțiuni!”

Fostul fotbalist, care în prezent ocupă funcția de team-manager al echipei, a dezvăluit care ar fi variantele de stadioane pentru Dinamo, pe care ar putea să dispute meciurile de pe teren propriu din sezonul următor. 

„Avem două opţiuni, vom vedea, poate Voluntari pentru că mergem acolo, dar nu avem nimic hotărât. Suntem în discuţii. Vrem cât mai aproape de Bucureşti. Dinamo se va dărâma, poate Voluntari, momentăm, după care vom vedea, poate Arcul de Triumf, deşi nu cred acolo”, a declarat Florin Răducioiu pentru Orange Sport

Totodată, fostul fotbalist a vorbit despre situația de pe Arcul de Triumf, stadion care poate fi folosit însă doar de Federația de Rugby și pentru meciurile Federației Române de Fotbal ale echipelor naționale de tineret și de fotbal feminin. 

„Este incredibil ce se întâmplă, sunt construite de stat și ar trebui să fie folosite de rugby, fotbal...E inadmisibil ca astfel de lucruri să se întâmple”, a adăugat Răducioiu. 

Modifică setările cookies