EXCLUSIV Valeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali înainte de alegeri! Ce i-a spus patronul campioanei FCSB

valeriu iftime FC Botosani Gigi Becali Fotbal intern Valeriu Iftime
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 20:51
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 21:02

Valeriu Iftime, acționarul clubului FC Botoșani, a canditat la alegerile locale pentru postul de președinte al Consiliului Județen, reușind, după cum susține, să și câștige.

Finanțatorul clubului moldav a dezvăluit că a avut o discuție cu Gigi Becali, patronul FCSB, înainte de ziua alegerilor, iar acesta i-a transmis că va câștiga, lucru care s-a și întâmplat.

"Am vorbit cu domnul Porumboiu, ieri. (n.r. - dar domnul Becali?) El mi-a spus înainte că o să câștig.

Pentru mine, politica este un capitol nou. Nu fotbalul m-a adus aici, ci faptul că fac afaceri. Nu am nimic de câștigat din politică eu ca om, în afară de faptul că îmi pun o imensă reponsabilitate peste mine", a spus Valeriu Iftime, pentru PRO TV și SPORT.RO.

Valeriu Iftime, câștigătorul alegerilor pentru președinția CJ Botoșani

Omul de afaceri Valeriu Iftime, care a preluat conducerea interimară a filialei teritoriale Botoşani a Partidului Naţional Liberal (PNL), revendică victoria în alegerile de duminică pentru preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ).

El a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că a obţinut peste 230 de voturi în faţa principalului său contracandidat, social-democratul Lucian Trufin.

"Am câştigat ceea ce nimeni, nici cei mai pesimişti, nici cei mai inventivi oameni nu ar fi crezut, că putem întoarce o soartă în politica judeţului. Emoţia care este a oamenilor a bătut de data aceasta matematica unor nepricepuţi. Acum trei luni de zile, când am intrat în jocul acesta şi când zece sau 11 primari liberali cu o anumită ţinută au plecat, cei doi mari strategi au spus că PNL va muri la Botoşani. PNL nu a murit, pentru că eu şi echipa mea am făcut exact ceea ce trebuie să facem. Am arătat oamenilor că politica nu este doar o chestiune de interese, o chestiune privată a cuiva. Politica este pentru oameni şi oamenii trebuie să vadă în noi un fel de bunătate, un fel de atenţie şi de grijă", a afirmat Iftime.

Potrivit acestuia, PNL a obţinut la alegerile de duminică cel mai bun scor din istorie la Botoşani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!