VIDEO EXCLUSIV Dinamo, la un pas să joace în Ghencea! Cum au decurs discuțiile cu reprezentanții CSA Steaua

Aflată în situația de a pierde meciul cu Farul la „masa verde”, Dinamo a apelat inclusiv la marea rivală Steaua pentru a disputa meciul pe stadionul din Ghencea.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 21 Septembrie 2023, 12:16
Data actualizarii: Joi 21 Septembrie 2023, 12:21

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a dezvăluit că a avut „tatonări” inclusiv cu reprezentanții CSA pentru a duce meciul cu Farul în Ghencea.

Oficialul „câinilor” a dezvăluit că a oprit discuțiile în momentul în care a observat că „roș-albaștrii” trag de timp în momentul în care răspund solicitărilor venite din partea dinamovistă.

  • După o săptămână de tatonări cu administratorii mai multor stadioane din România, Dinamo a primit acceptul de a disputa meciul cu Farul pe „Arcul de Triumf”.

„Am avut niște tatonări, dar am avut cam același timp de răspunsuri și nu am mai mers mai departe”, a dezvăluit Andrei Nicolescu.

Farul le-a pus stadionul la dispoziție dinamoviștilor, dar ar fi vrut ca ambele meciuri din sezonul regulat să se dispute la Constanța.

„Apropo de fairplay. Noi am încercat să propunem o variantă care să fie în zona fairplay-ului. În sensul în care acest meci să se dispute la Ovidiu și să fie organizat de către Farul, iar meciul celălalt urmând să se dispute la București și să fie organizat de noi.

Noi părea că suntem în imposibilitatea de a disputa meciul în București. A fost propunerea noastră. Varianta pe care am primit-o a fost: 'Vă primim cu bucurie, dar jucăm ambele meciuri aici'.

Nu cred că Farul ar fi mers până acolo (n.r. - să o lase pe Dinamo să piardă la 'masa verde') pentru că nu este stilul lor”, a spus Andrei Nicolescu.

Dinamo întâlnește Farul Constanța, vineri, de la ora 21:00, pe stadionul „Arcul de Triumf”, în etapa cu numărul zece a Superligii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!