Vor sa ne fure jucatorii? Ultima decizie luata de Guvernul maghiar poate produce DAUNA TOTALA fotbalului romanesc! Cum vrea sa ademeneasca fotbalistii romani sa joace pentru nationala lor

Vor sa ne fure jucatorii? Ultima decizie luata de Guvernul maghiar poate produce DAUNA TOTALA fotbalului romanesc! Cum vrea sa ademeneasca fotbalistii romani sa joace pentru nationala lor

Guvernul maghiar vrea sa investeasca in fotbalul romanesc.

Guvernul maghiar vrea sa investeasca 8 milioane de euro in fotbalul romanesc. Dupa ce au investit la Sepsi Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc, guvernul maghiar nu se opreste aici. S-au pus bazele unei academii de fotbal ce va fi sprijinita de catre guvernul maghiar. Acestia au ca model Academia lui Gica Hagi de la Viitorul, iar in acest proiect este implicat si Emeric Ienei, alaturi de fostul fotbalist Sorin Cigan, care va fi manager de proiect.

"Proiectul e foarte inaintat si adevarul e ca s-a creat ceva valva legat de episodul cu nea Imi (n.r. Emeric Ienei). E vorba despre o Academie pe care o vom construi de la zerio. Vrem sa facem ceva de genul cum a procedat Hagi la Viitorul. Baza se va intinde pe zece hectare, e identificata deja locatia in apropiere de Oradea. E proprietatea unui bun prieten de-ai mei, roman de etnie maghiara, cu afaceri importante in ambele tari. Pentru inceput, vor exista zece terenuri si intentionam sa constituim 10-15 grupe de copii, incepand de la varsta de 7 ani.

Guvernul maghiar va aloca circa 8 milioane de euro pentru constructia si punerea pe picioare a acestei Academii, iar apoi va exista un buget anual in jur de 2-4 milioane de euro, dupa modelul existent la Sepsi si la Miercurea Ciuc. Urmeaza sa punem in curand la punct ultimele detalii pentru a da drumul la treaba. Intentia este ca, in timp sa ducem o echipa si in liga a doua sau a treia din Romania. E rusinos sa in tara nu gasesti sustinere pentru un asemenea proiect. Totusi, exista o explicatie. In Ungaria, oamenii care baga bani in fotbal nu sunt arestati a doua zi, iar primariile din localitatile unde exista sport de performanta sunt obligate sa contribuie cu doua milioane de euro la bugete. In schimb, la noi iti cauta o problema pana ajungi la inchisoare", a declarat Cigan pentru Gsp.

Citeste si:RomaniaUngaria


VIDEO PROTVPLUS.RO

Marțea neagră cu Iulia Albu

Iulia Albu a analizat ținutele vedetelor de pe conturile acestora de Instagram.


22:01
Oana Lis declară război kilogramelor în plus! Ce decizie a luat aceasta

Oana Lis: "Am slăbit cu șuncă și cu jumări."


12:27
Vorbește Lumea - 22 Ianuarie Promo

00:35
Connect-r și Misha, o nouă conexiune după divorț

Misha: "Având în vedere că este tatăl copilului meu, nu am cum să nu îl iubesc."


17:21
Andreea Antonescu, din nou singură

Andreea Antonescu: "Finalul a fost inevitabil"


14:33
Mamă la vârstă fragedă vs. mamă după 40 de ani

K. Rosner: "Depresia post natală ține de situația de viață și de evenimentele antecedente nașterii"


14:18
Cum facem față singurătății

M. Tatu: "Nu am timp să ma gandesc la singurătate. Am un grup de prietene cu care obișnuiesc să ies des."


17:04
Otrava din ghiozdanul copilului

Produsele de tip șuncă, unt pâine integrală sunt pline de E-uri.


11:45
A doua părere contează, când vrem implanturi dentare

Orice pacient care are peste 18 ani poate beneficia de implant dentar


07:55
Andreea Marin, cu iubitul în pădurile virgine

Andreea Marin și iubitul său au sărbătorit 3 ani de relație în inima pădurii indoneziene.


08:14
Virusul gripal din China a alarmat omenirea. OMS vrea să declare „urgență internațională”
BRAT