Fotbal intern

Sanctiunile anuntate de Jandarmerie dupa incidentul petrecut ieri la Giulesti: fanii care au atacat-o pe Violeta Moraru, amendati si INTERZISI

Unsprezece suporteri rapidisti au primit sanctiuni totale de 8.200 de lei si interdictii de un an, dupa incidentul de sambata, cand fanii au atacat masina in care se aflau sotia si fiul lui Valerii Moraru, noteaza Mediafax.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Octombrie 2015, 15:43
Data actualizarii: Duminica 11 Octombrie 2015, 16:47

Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, a declarat pentur Mediafax ca 11 suporteri rapidisti au fost sanctionati in urma incintelor petrecute la finalul partidei Rapid 3-1 Dacia Unirea Braila.

"In urma incidentului de la iesirea din parcarea auto de langa Teatrul Giulesti, 11 suporteri rapidisti au primit sanctiuni in valoare totala de 8.200 de lei si au primit interdictia de a participa la manifestari sportive pentru o perioada de un an, pentru participare la scandal si tulburarea ordinii publice", a spus Enache.

Citeste si - Incidente incredibile in Giulesti | Rapidul a castigat meciul pentru primul loc, dar Valerii Moraru anunta: "Plec, nu se mai poate"

Modifică setările cookies