UPDATE | Decizia luata de judecatori in cazul celor 8 lideri ai galeriei Rapidului. Ce se intampla cu ultrasii, intre care se afla si "Corsicanu"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Octombrie 2015, 14:25
Data actualizarii: Vineri 16 Octombrie 2015, 14:28

Opt lideri ai galeriei Rapidului, cunoscuti ca fiind unii dintre cei mai influenti ultrasi din peluza, au fost retinuti de Politie pentru 24 de ore, anunta Mediafax.

UPDATE | Cei 8 lideri ai galeriei Rapidului, retinuti ieri pentru 24 de ore, au fost eliberati sub control judiciar, scrie SportNews.


Gheorghe Raducanu, zis Corsicanu, unul dintre cei mai cunoscuti lideri ai galeriei Rapidului, a fost retinut impreuna cu alti 7 ultrasi.

Potrivit Mediafax, cele opt persoane din galerie retinute ar fi fost implicate intr-un scandal monstru ce a avut loc chiar in fata cantonamentului Rapidului in data de 21 iulie.

Corsicanu, Liviu Ungureanu, zis Bocciu, Eugen Stan, supranumit Boxeru, Daniel Ungureanu, zis Van Damme, Petre Ionescu, zis Petre de la Moara, Valentin Fifiala, zis Finutu, Paul Unoi si Baltazar Vlad au primit ordonante de retinere si sunt acuzati de loviri si alte violente, dar si de tulburarea linistii publice si uz de arma fara drept.

Mediafax mai scrie ca incidentul din urma cu mai multe luni a avut loc in fata cantonamentului Rapidului, atunci cand cei acuzati s-au incaierat cu o alta factiune a suporterilor care protesta pasnic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!