FOTO ȘI VIDEO Tavi Popescu, rabona de excepție în cantonamentul FCSB-ului din Antalya. Fotbalistul a 'explodat' de bucurie

FCSB cantonament Antalya Superliga tavi popescu Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 23:17
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 23:17

Gruparea „roș-albastră” se află în acest moment în Turcia, pentru a se pregăti pentru restartul Superligii în urma pauzei de iarnă.

FCSB a organizat un turneu între fotbaliștii de la echipă. Astfel, jucătorii au fost divizați în patru echipe și s-au duelat unii contra ceilalți.

Tavi Popescu, rabona de excepție în cantonamentul FCSB-ului din Antalya

La un moment dat, Tavi Popescu, „perla” lui Gigi Becali pe care patronul cerea nu mai puțin de 50 milioane de euro, a avut un moment de sclipire și a înscris un gol fantastic din rabona.

Fotbalistul FCSB-ului a explodat de fericire după ce a reușit un asemenea gol. Echipa din care a făcut parte, de altfel, și Tavi Popescu, Vali Crețu, Tudor, Joyskim Dawa, Andrea Compagno și Răzvan Oaidă, a câștigat turneul între „roș-albaștri”.

Laude la adresa lui Tavi Popescu: „E spiritual, a făcut școală, scrie impecabil”

Managerul general al trupei din Berceni, Mihai Stoica, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu. Oficialul FCSB-ului a evidențiat trăsăturile pozitive ale „perlei” lui Gigi Becali, precizând că timiditatea sa din primele interviuri a făcut lumea să-și creeze preconcepții despre el.

„Eu când le-am spus tututor că Popescu e un băiat spiritual, care a făcut scoală, care scrie impecabil, foloseste cratima impecabil. El fiind timid... cum a fost în primele interviuri... toţi trăgeau concluzii pripite”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!