Fotbal intern

Sus genunchiul! Ivan Mamut a rezistat doar 45 de minute cu FC Argeș. Croatul de la FCSB, protagonist în faza complicată din finalul primei reprize

FC Argeș - FCSB, meci cu o primă repriză foarte disputată. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2022, 20:02
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2022, 20:18

Croatul Ivan Mamut (24 de ani) a fost introdus titular de Toni Petrea, la Pitești, duminică seara, în meciul pe care roș-albaștrii îl dispută cu FC Argeș. 

Vicecampioana a deschis scorul prin Florin Tănase, în minutul 39, după o pasă trimisă de Darius Olaru, însă echipa gazdă a pus presiune rapid pentru a egala. Insistenți, jucătorii lui Andrei Prepeliță au jucat în viteză și au mizat pe centrări spre vârful George Ganea.

Cu patru minute înainte de finalul primei reprize, fiul lui Ionel Ganea a fost faultat în careu de Ivan Mamut, care a gestionat greșit o fază grea, ridicând prea mult genunchiul. Ganea a fost mai rapid, a preluat mingea cu capul spre poarta lui Târnovanu și a fost în acelaști timp faultat și de Ișfan, și de Mamut. Croatul a intervenit târziu, cu un high-kick cu genunchiul, recepționat în umăr de atacantul Argeșului. 

Intervenția lui Mamut a părut parcă decupată din vechile gale K1, când marocanul Badr Hari domina lumea kick-boxing-ului și își răpunea adversarii cu loviturile devastatoare de genunchi. 

După intervenția lui Ivan Mamut, Horia Mladinovici a dictat penalty transformat cu siguranță de Ionuț Șerban. 1-1, la pauză, între FC Argeș și FCSB.

Ivan Mamut a fost înlocuit la pauză de Florinel Coman.

Modifică setările cookies