Marius Șumudică nu l-a menajat pe Cristiano Bergodi! Discursul care l-a nemulțumit pe fostul rapidist

Marius Sumudica Cristiano Bergodi Rapid Fotbal intern Marius Șumudică / Sursa foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 22:02
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 22:08

Marius Șumudică a declarat că italianul Cristiano Bergodi este un antrenor bun, dar l-a taxat pentru eliminarea Rapidului din Cupa României.

Bergodi e un antrenor bun și serios, dar cu fluctuații de-a lungul carierei, susține Șumudică.

"Este un antrenor bun, un antrenor serios, un antrenor cu fluctuații, așa, în carieră, să zic cu bune și cu rele.

Nu sunt în măsură să-l caracterizez. Nici nu știu exact cum lucrează, ceea ce face, dar mi se pare un antrenor dedicat, care își dorește foarte mult. La rele trec doar eliminarea din Cupă, care este pentru mine o palmă mare dată Rapidului. Să te scoată CSA-ul în Ghencea din Cupă pentru mine este inacceptabil.

Câștigarea Cupei te duce în postura de a te califica în Europa League. Ceea ce înseamnă enorm ca buget. A format un grup bun, dar nu știu unde e adevărul, pe undeva pe la mijloc", a spus Marius Șumudică, potrivit GSP.

Bergodi, taxat de "Șumi" pentru declarațiile de la finalul meciului cu Farul

Marius Șumudică s-a arătat deranjat de faptul că antrenorul Cristiano Bergodi i-a criticat pe suporteri după ce aceștia au refuzat să susțină echipa la meciul cu Farul, scor 1-2, în semn de protest față de arestarea liderului galeriei în "Dosarul Pyro".

"L-am văzut dezamăgit că, vezi doamne, suporterii n-au susținut echipa. În momentul în care, ca antrenor, vii și spui lucrurile astea, un pic îți cauți alibi. Că suporterii n-au fost alături de echipă... El n-are nevoie de lucrul ăsta", a mai spus Șumudică.

Totuși, fostul rapidist este convins că Bergodi va reuși să-și îndeplinească obiectivul pe care îl are la echipa din Giulești în acest sezon.

"Eu știu foarte bine, are experiență vastă, a făcut rezultate, sunt sigur că va face rezultate. Eu sunt ferm convins că și anul ăsta va reuși și îmi doresc să reușească la Rapid să-și îndeplinească obiectivul, de a atinge podiumul, de a termina pe podium", crede Șumudică.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!