Sumudica, DEZLANTUIT la adresa lui Rednic: "L-am batut peste tot! Pe vremea aia nu se apucase de impresariat!"

Autor: Sport.ro
Vineri 09 Noiembrie 2018, 17:00

Sumudica si Rednic au pornit un razboi al declaratiilor!

Duelul de la distanta dintre Marius Sumudica si Mircea Rednic continua! Antrenorul celor de la Al Shabab i-a raspuns imediat lui Rednic dupa ce antrenorul lui Dinamo a vorbit in conferinta de presa de astazi despre Sumudica.

”Imi pare rau ca nu ne-am intalnit in Arabia Saudita in etapa a 8-a. Aveam si eu o sansa sa-l bat. Mircica, te-am batut de prea multe ori. Ce Cerniauskas? Tot Bratu facea pregatirea la Al Faisaly de jucau prost cat a stat el, apoi dupa ce a plecat a inceput sa joace? Tot Cerniauskas sau Bratu sunt de vina ca nu facuse bine pregatirea si n-a rezistat in Arabia Saudita.

Mai nou, s-a spus si s-a scris ca are oferte de la Al Nasr din Emirate. Pai dupa ce te da Al Faisaly afara nu te poate vrea decat Al Nasr din Kuweit unde e salariul mai mic decat in Liga 1.

Daca era antrenor si-l acuza acum pe Cerniauskas, de ce nu a simtit atunci si l-a schimbat. Bine, pe vremea aia poate nu se apucase de impresariat, acum vad ca a imbratisat si meseria asta” a spus Sumudica pentru Gazeta.

Ce declarase Rednic

"Daca nu erau Mircica si Dinamo, Sumi nu lua niciodata campionatul, ramanea cu pantalonii in vine si se inchina pe jos. Sa-i multumeasca lui Cerniauskas. La fiecare meci cu Astra, Cerniauskas avea mereu dureri de cap si de spate. N-am ce sa-i mai transmit” a declarat Rednic in conferinta de presa a lui Dinamo de astazi.VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii sunt printre cei mai harnici angajați din lume. Ce ascund însă cifrele
BRAT