dan sucu Florin Manea Rapid Rares Ilie Fotbal intern

Șucu, replică elegantă pentru Manea, după ce impresarul a cerut 30% din banii încasați de Rapid pe Rareș Ilie

Dan Șucu i-a dat replica lui Florin Manea, după ce acesta a susținut că are de încasat de la clubul din Giulești 30% din transferul lui Rareș Ilie la Nice.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 12:54
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 13:05

Ca un răspuns pentru Florin Manea, Dan Șucu a amintit de atitudinea pe care Ionuț Lupescu a avut-o în momentul în care a fost informat că o lojă de pe stadionul din Giulești va purta numele tatălui său.

„Domnul Manea, despre care discutăm în clipa de față, este copilul unei legende a Rapidului. Am exemplu de copil al unei alte legende, domnul Ionuț Lupescu.

Îmi permit să vă spun că în momentul în care a aflat că una dintre lojele noastre va lua numele tatălui dânsului, a cumpărat toate biletele din acea lojă pe întreg sezonul pentru a le oferi colegilor de echipă ai tatălui său care doresc să vină. A dorit să ajute clubul, în niciun caz să creeze probleme. Cu asta cred că v-am răspuns”, a spus Dan Șucu la o conferință de presă.

Acționarul Rapidul, deranjat de faptul că fata lui Argăseală s-a arătat dispusă să-l prijine pe Manea într-un eventual proces pe care acesta l-ar intenta Rapidului.

„Cel mai mult mă deranjează, însă, că în această discuție apare și un nume pe care noi îl știam asociat de seriozitate. Este vorba despre Argăseală. Nu ne-am așteptat la asta! Sigur, nu este vorba despre dânsul (n.r. - tatăl Ruxandrei, Valeriu), dar numele rămâne”, a mai spus Șucu.

Manea cere bani în baza unui contract expirat în 2020

În 2018, Florin Manea a încheiat cu clubul Rapid un contract de colaborare de managemant sportiv prin care acesta urma să încaseze 30% pentru fiecare transfer făcut de club, iar acum impresarul își vrea cota pentru transferul lui Rareș Ilie la Nice.

Contractul a expirat în 2020, însă Manea suține că acesta încă își produce efectele, deoarece actele de renunțare nu au fost înregistrate oficial.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies