Alexandru matan Adi Mutu Rapid Liga 1

Rapid mai dă o lovitură pe piața transferurilor! Adi Mutu a confirmat al zecelea transfer al verii: „Va fi al nostru!”

Adrian Mutu (43 de ani) a anunțat că încă un fotbalist va ajunge în Giulești în zilele următoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 19:49
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 19:57

Mijlocaşul Alexandru Măţan, de la gruparea americană Columbus Crew, va semna cu Rapid în cursul săptămânii viitoare.

Americanii au fost de acord să-l împrumute pe Mățan pentru un sezon, cu clauză de cumpărare definitivă la finalul sezonlui.

„Măţan mâine va fi aici. Mâine după-amiază va ajunge la Bucureşti şi probabil că va fi şi la meci (n.r. - cu FC Argeş). De săptămâna viitoare Alexandru Măţan va fi jucătorul nostru, îl vom avea în lot”, a anunțat Adrian Mutu la conferința de presă dinaintea meciului Rapid - FC Argeș.

Mățan, trimis la echipa a doua de antrenorul lui Columbus Crew

Alexandru Mățan (22 de ani), mijlocașul ofensiv transferat în martie 2021 de Columbus Crew de la Viitorul Constanța (actuala Farul), a bifat doar 27 de minute în cele 19 runde jucate de echipa americană în sezonul precedent din Major League Soccer (MLS).

Mai mult, acesta a fost trimis la echipa a doua de către antrenorul Caleb Porter, care s-a arătat nemulțumit de evoluțiile românului.

„Deciziile mele se bazează pe ce văd pe terenul de antrenament zi de zi. Sincer, când semnezi cu jucători tineri niciodată nu știi... Nu au mereu o progresie liniară, unii se dezvoltă mai repede, alții mai greu. 

Pe Mățan l-am folosit sezonul trecut în destule meciuri, l-am jucat și pe stânga, și ca număr 10, dar anul acesta avem mai multe opțiuni”, spune Caleb Porter atunci.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies