"Stadionul Steaua prinde contur!" Noi imagini cu arena din Ghencea. Lacatus, vizita pe santier. FOTO

"Stadionul Steaua prinde contur!" Noi imagini cu arena din Ghencea. Lacatus, vizita pe santier. FOTO

Conducerea CSA Steaua a vizitat santierul noului stadion. 

Conducerea Clubului Sportiv al Armatei “Steaua”, formata din presedintele clubului Bixi-Pompiliu Mocanu si vicepresedintele Cristian Cirlan, impreuna cu Secretarul General al MApN, Codrin Dumitru Munteanu, a facut o vizita la antrenamentul echipei de fotbal Steaua unde au stat de vorba cu fotbalistii si cu staful tehnic.

“Tot ce se face aici in ultima perioada de timp se face pentru sportivi iar asta trebuie sa va responsabilizeze iar singurul gand al vostru trebuie sa fie promovarea”, a spus Marius Lacatus antrenorul echipei de fotbal, jucatorilor sai.

Presedintele CSA Steaua, Bixi-Pompiliu Mocanu a aratat presei unde vor fi amplasamentele viitoarelor constructii din complexul Ghencea, sala Polivalenta si stadionul de atletism.

“Noi va oferim infrastructura si ne batem pentru infrastructura, voi va bateti pentru promovare si cred ca veti fi mandri si onorati cand veti juca pe noul stadion”, a completat Codrin Dumitru Munteanu secretarul general al M.Ap.N.

Conducerea clubului a vizitat apoi si santierul viitorului stadion Steaua unde constructia a inceput deja sa prinda contur iar termenul de finalizare a 90% din lucrare va fi 20 mai 2020.

65 de milioane de euro costa noua arena de 30.500 de locuri din Ghencea.

VEZI FOTO IN GALERIE (Sursa: csasteaua.ro)

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultima zi în care masca de protecție este obligatorie în exterior. Cum a arătat vineri centrul vechi din Capitală
BRAT
Modifică setările cookies