FCSB - CSA Steaua, egal in Liga Elitelor! Meci cu 6 goluri si multe ironii: "FCSB TV are onoarea de a da un meci al Stelei" VIDEO

FCSB si CSA Steaua s-au duelat la juniori, in Liga Elitelor U19. Meciul s-a incheiat 3-3! In tur, FCSB a castigat cu 4-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Martie 2019, 15:04
Data actualizarii: Duminica 10 Martie 2019, 15:14

FCSB si CSA Steaua au remizat in Liga Elitelor U19, la capatul unui meci cu 6 goluri. Cele doua formatii au incheiat 3-3, dupa ce oaspetii de la CSA au condus cu 2-0.

FCSB a revenit de la 0-2, apoi s-a vazut din nou condusa cu 3-2. Pe final, gazdele au egalat la trei.

Din echipa FCSB-ului au disparut fata de meciul tur mai multi jucatori importanti, acestia fiind imprumutati. Robert Ion, Ovidiu Horsia si Cristian Dumitru au fost cedati temporar la Academica Clinceni, in timp ce Emil Pacionel si Daniel Toma au ajuns imprumut la Farul. Ianis Stoica joaca si el la Dunarea Calarasi.

FCSB si CSA Steaua ocupa locurile 5 si 6 in clasamentul competitiei Liga Elitelor U19. Pe primele doua locuri se afla Dinamo si Viitorul.

Meciul dintre FCSB si CSA Steaua a fost transmis pe YouTube si a fost presarat cu ironii pe chat. Asociatia Stelistilor 1947 i-a ironizat pe cei de la FCSB: "FC FCSB TV are onoarea de a transmite pentru prima data, in direct, un meci al Stelei".

Modifică setările cookies